Skocz do zawartości
nasiona marihuany na stronie thc-thc

sklep i producent nasion seedbay

1 x Super Costa 365 [AF (THC)], 1 x Gold Mery [AF (AKS)], 1 x Speed Gorilla Glue [AF (AKS)]

Recommended Posts

Opublikowano

No i spoko 👍 ale widzę że też banany ci się porobiły 😉 mi to samo za cienkie rurki pcv kupiłem i na następny projekt będę zmieniał na grubsze 😅 ale i tak jest spoko i jestem puki co mega zadowolony 😉😁 i tobie też samych grubasów w tej uprawie życzę 👍

• Upvote 1
Opublikowano

A Sensej na drugi raz też radzę pomyśleć o jakichś rurkach bo drewno będzie ci wilgoć wciągać i z czasem zacznie gnić i pleśń na nim też może się pojawić. Tak przynajmniej podpowiada logika. Dobrze piszę Macky?

Opublikowano (edytowane)

Dzień 4! Zastanawiam się czy nie zmienić na nocne swiecenie jak mi taki ziomek na pw doradził. Ale jak bedzie chłodno i swiatło a w "nocy" ciepło a brak swiatła to nie wiem czy roślinka nie zgłupieje. Wydaje mi się że takie coś to można robić w sytuacji nadmiarowych temperatur a nie na odwrót. Tak na logikę myśląc.

W dniu 4.09.2025 o 16:01, kolober napisał(a):

A Sensej na drugi raz też radzę pomyśleć o jakichś rurkach bo drewno będzie ci wilgoć wciągać i z czasem zacznie gnić i pleśń na nim też może się pojawić. Tak przynajmniej podpowiada logika. Dobrze piszę Macky?

A to już mi się całkiem wygieło po paru dniach, ale jak zamocuje pewnie się rozprostuje tylko czy jak zacznie pracować nie zacznie łamać namiotu bo znana jest potęga drzewa.

large.DSC_0277.JPG.3300e662aab8ad754dc62
large.DSC_0275.JPG.ca666c2039d51514180d6
large.DSC_0276.JPG.237c68c8e6a98b7a7e723
large.DSC_0279.JPG.f40ce10e5dc91130d3439

Edytowane przez KushSensei
  • Upvote 1