Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

1 x Super Costa 365 [AF (THC)], 1 x Gold Mery [AF (AKS)], 1 x Speed Gorilla Glue [AF (AKS)]

Recommended Posts

Opublikowano

Rośliny: 1 x Super Costa 365 [AF (THC)], 1 x Gold Mery [AF (AKS)], 1 x Speed Gorilla Glue [AF (AKS)] (Z uwagi, że gdzieś po pijaku w nocy wrzuciłem wszystkie razem do wody nie wiem która jest która)
Box:
Growbox Hydro Shoot 60 (60x60x160)
BIOBIZZ ZIEMIA LIGHT MIX
2 x Wentylator Cyclone 20W - 2 biegowy z Oscylacją, 2 x Wentylatorki Serwerowe
Oświetlenie: GOAT LED EVO 150W 3,14 µmol PRO (chipy jak Lumatek)
Medium: GRONEST 11L - ODDYCHAJĄCA, DWUWARSTWOWA, KWADRATOWA DONICZKA MATERIAŁOWA 22x22xh23cm
Wentylacja: Axial-Flo 100mm / 105 m3/h, filter brak ale na stanie.
Nawozy: Zestaw Advanced Nutrients: Grow Micro Bloom, Voodoo Juice, B52, Big Bud, Bud Candy, Overdrive
Warunki: Zmienne taki indoor na zewnątrz nieocieplony
Ogólne: Liczę na rady... Na start wrzuciłem około litrę wody z nawozami co mi została z poprzedniego rozcienczoną w 5 litrach czystej odstanej wody z dodatkiem Voodoo Juice w minimalnej dawce / pół. Do tak podalnej ziemi wrzuciłem kiełeczki. Jakie ppf ma mieć siewka przy szczycie jak już weszliśliśmy w poprzedniej uprawie w te pomiary? Jedną z większych zmian bedzie teraz właśnie 11 litrów donica zamiast 15 co ograniczy niby lekko przerastanie, dodatkowo 3 rośliny (domyślnie niższe od poprzednich) zamiast 4.
Trening: Będzie własnoręcznie robiona siatka kupiłęm już kantówki i linkę do wieszania prania w gumowej otulinie, ale musicie mi powiedzieć jakie zrobić wielkości oczek. Dodatkowo tym razem myślę scinać główny szczyt oraz je ponaginać ale to bardzo proszę by mi tłumaczyć co i jak w odpowiednich etapach.

large.chatgpt-1756749542739.jpg.0180d763
large.DSC_0252.JPG.1741fbc88b94f42f222c9