Patrzyk Opublikowano 19 Września 2024 Opublikowano 19 Września 2024 Jakie braki może mieć lub jaką chorobę? Używam calmag za każdym razem gdy podaje nawozy (raz w tygodniu) Teraz daje oczywiście na bloom i top max calmag i Fishmix. Może być za kwaśna ziemia? Nie mam pojęcia. Ktoś coś wie? Cytuj
Rysiu Opublikowano 19 Września 2024 Opublikowano 19 Września 2024 Takimi pierdołami raczej bym się nie martwił. Cytuj
Patrzyk Opublikowano 19 Września 2024 Autor Opublikowano 19 Września 2024 Godzinę temu, Rysiu napisał(a): Takimi pierdołami raczej bym się nie martwił. Nie odbije się to na plonie ? A i no dla świadomości chciałbym widzieć co to jest. Cytuj
Rysiu Opublikowano 19 Września 2024 Opublikowano 19 Września 2024 Może jakiś niedobór czegoś. Wygląda to na jakąś pierdołę. Też podobne liście miewałem. Na początku się stresowałem, potem już dałem sobie z tym spokój. Może za mało nawozów, jak piszesz, że raz w tygodniu. Jak mam w donicze 12 litrowej i podaję po prawie 2 litry co 4-5 dni. W doniczce to się wszystko trzyma co podlejesz. A nawet jak wypłynie w podstawek, to i tak ziemia to z powrotem wciągnie. A jak masz tak w ziemi, to wszystko co podlejesz wsiąknie raz dwa i rozejdzie się o ziemi. Może trzeba więcej i częściej ją nawozić. Cytuj
Ayahuasca Opublikowano 19 Września 2024 Opublikowano 19 Września 2024 Na outdorze to się nie dziw i nie przejmuj takimi rzeczami, coś po prostu się zajada Twoim krzaczkiem 😅 Cytuj
Recommended Posts