Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

O co chodzi? Nikt nie wie o co chodzi 🙂Nie napisałeś żadnych konkretnych informacji, jaka ziemia, nawozy, doniczki. To skąd mamy wiedzieć o co chodzi 🙂  Pewnie jakieś niedobory mają. Zjebałeś, nie przygotowałeś się dobrze, nie poczytałeś i teraz o co chodzi. Poleciałeś na partyzanta i takie efekty. Sprawdź coś takiego jak tabela niedoborów. Tam masz zdjęcia liści z różnymi niedoborami, przenawożeniami.

Edytowane przez Rysiu
Opublikowano

Awięc tak ... podlewane było i jest plagron alga grow 4ml L Plagron root 2ml L i bio bizz fish mix 3ml L i myślę że to od Fish mix ten problem bo tylko tej dałem i tylko ta ma taki problem . 

Opublikowano

Na tabele z niedoborami już patrzyłem i nic tam takiego nie widze lamparcie listki ... ziemia z biedronki z cocos 50/50  dawałem sensi cala mag także przygotowany jestem . Wszedłem tu tylko po poradę experta a nie głupie wpisy . Jak nie możecie pomóc to proszę temat do kosza i po sprawie.  Dodam że roślinka normalnie rośnie tylko te 3 liście są jakieś takie .... 

Nie możecie pomóc to żegnam eloo... 

Opublikowano

Jak chcesz pomocy to chociaż odpowiadaj na pytania 🙄

Nadal nie wiemy w czym roślinki siedzą, a już dwie osoby o tym wspomniały. Nie chce z góry zakładać, ale "doniczki" wyglądają jak jednorazowe kubki. Jeśli w takich kubkach siedzą już 3 tydzień, to chyba podobny temat pojawił się w zakładce outdoor.

Opublikowano

Ayahuasca  dzięki ... tak to kubki do piwa 500ml i to 19 day ale już przesadziłem do 10l doniczki i podlałem 8ml alga grow 4 ml cal mag i 3 ml roots 

Teraz doczytałem że za dużo azotu poszło i popaliło liście . Także problem zidentyfikowany . 

Opublikowano

Przesadzenie na pewno na plus. Zakładam, że te kubki nie miały nawet dziur, żeby korzenie mogły oddychać, pomijam fakt, że były przezroczyste 😅

Mi te paski bardziej wyglądały na niedobór boru ale w przezroczystym kubku po 3 tygodniach to nie dziwne, że tak wyglądają, ziemia z biedry raczej też na plus nie działa.

To Twoja pierwsza uprawa? Jeśli tak to zluzowałbym z dodatkami do ziemi, szczególnie, że są tak młode. Generalnie na pierwsze dwa tygodnie z dobrą ziemią nie ma potrzeby dodawać niczego poza wodą. Jeśli kisiły się prawie 3 tygodnie w kubku i wrzuciłeś im tam już Alga grow, Power roots (tak zakładam po tym co pisałeś), biobizz fish mix i sensi cal mag to przystopuj bo roślinki w takim tempie umrą a i tak już mają pod górkę.

Opublikowano

Tak to był kubek po piwie dziurki były także spoko roślinka poszła na dwór i po przesadzeniu i podlaniu  po 2 dniach jest już 2 razy większa 😉 kiedyś trochę czytałem na forum jorgia Cervantesa tego guru od zioła i dlatego tak podlałem... ok weźcie ten temat do kosza bo na pewno chlopaki z policji to czytają... :):):) pozdrawiam i oby do bucha ...