Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Cholera, był chyba kiedyś taki temat ale nie mogę znaleźc :roll:

Otóż robię nowy odbłyśnik z blachy do ciasta i jest problem... Czym zrobić dziury na oprawki? 8) Widziałem kiedyś takie jakieś specjalne nakładki na wiertarke ale tego też nie mogę znaleźć :?

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Oj pamietam ze moj pierwsyz box na swietlowkach tez ciezko bylo mi zrobic to ale probowalem i takie podziargane mi wyszly ale bylo ok chyba przez 1.30h wycinalem dziury 

Opublikowano

Dzięki za link

Ładnie wyszła ta lampa ale nadal nie wiem co i jak... 

"wyciąłem a raczej wybiłem młotkiej i przecinakiem w niej 4 dziury na oprawki zarówek" - niewiele mi to mówi... 

Opublikowano

Ja wbijalem noz jakis w ta blache i rozszezalem ta dziure krecac w prawo i w lewo a pozniej wiekszym nozem i jakos wyszlo nie wyszlo to estetycznie ale dzialalo :) Pozdro i milej roboty

Opublikowano

Bartoll, dzięki za pomoc :buch:

Sam nie wiem czy będzie mi się chciało z tym tyle srać. Mam na oku hps 70w.

Nigdy nie uprawiałem pod hpsem, ale domyślam się, że 70 nie grzeje się jak 250 czy 400w

I kolejne pytanie :D Ile cm taki 70 musi być nad szczytami? :)

Z góry dzięki za pomoc!

Opublikowano

Siemano mam pytanie, jak najlepiej kiełkować odmiany z af ?

i zależy mi na tym żeby nie używać precrushingu bo jakoś nie mam do tego przekonania.

Słyszałem że dobrze wyrzucić pestki na 24h do wody i potem na watę (czyli standardowe kiełkowanie), ale wolałbym dowiedzieć się od kogoś kto już próbował coś podobnego ?

nigdy nie kiełkowałem af a nie chcę stracić pestek...

pozdrawiam

Opublikowano

spoko spoko przeczytałem temat ale najczęściej jest tam mowa o precrushingu a ja nie chciałbym jej używać.

wszystkim ktorzy nie maja doswiadczenia polecam metode - kielkowania z doniczki. Czyli nasionko do wody na 20 Godzin potem do doniczki doniczke w folie i do cieplego miejsca. W ten sposob kielkow nie pouszkadzacie.

Jak nasionka sa swieze i dobre to nie ma opcji ze nie wykielkuja. Niektore kielkuja w 2 -3 dni ale zdazylo mi sie ze wykielkowalo mi po prawie 2 tygodniach a juz bylo spisane na straty.

?? do diniczki doniczke w folie ?

Opublikowano

ziben, kup sobie pokarm dla papug (groszowe sprawy) i sobie poćwicz precrushing... To bardzo dobra metoda kiełkowania... Pestki AF mają grubą skorupke i moze sie nie obejsc bez precrushingu...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+