Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam

Proszę o radę, na powierzchnię o wymiarach 80x50cm, dać sześć donic 11l. 25x25cm, czy może osiem 5,7l. o wymiarach 20x20cm. Chodzi o uprawę automatów, pewnie femi. Zastanawiam się co da lepsze plony przy dobrym treningu. Większe donice i mniej roślin, czy dorzucić dwie kosztem litrów w donicach. Co wy na to? Dzięki :wodna:

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

dokładnie. lepiej po 11 litrów tym bardziej ze planujesz feminki.

ogarną ci całego boxa jak dobrze potreniujesz :)

Opublikowano

dorzuć ze 2 świetlówki innej barwy niż hps. Np coś o barwie pomiędzy 4200k a 6400k 23-30W nie wiecej.

możesz też pomyśleć o wymianie statecznika w swoim układzie zapłonowym na 250W. dokupisz statecznik i zarówke i masz problem ze światłem rozwiązany.

swoją drogą 50 x60 dla hps 150 to nie tak strasznie :D coś urośnie na pewno!

Opublikowano

styknie nawet 150hps do takeigo boxa, ale fakt lepiej jak cos tam jeszcze dorzucisz

dorzuc tam jedna/dwie swietlowki o zimnej barwie 6400k (wspomoga wegetacje)

na allegro sa poluxy o mocy 3500lum ale kosztuja nie malo bo niecale 50zł dlatego taka jedna styknie, chyba ze kupisz gdzies na miescie w sklepie dwie slabsze, to tez bedzie dobrze. z obyu stron hpsa zamontujesz i bedzie lepiej niz dobrze :)

Opublikowano

Kiedy uznasz za słuszne, wielkość roślinki i grubość łodygi, jej giętkość itp ale najlepiej jak najwcześniej, potem trzymaj do końca :)

Opublikowano

Siemano mam kilka drobnych zapytan:

Ile ak 47 x automatic moge wsadzic do boxa 64cm x 32cm (tak zeby roslinki sie nie rozpychaly i nie zyly w calkowitej ciasnocie).

Jakie doniczki pod ta odmiane ( ilu litrowe ).

A i czy na tego boksa starczy hps150 wys to 86cm.

Bless...

Opublikowano

Hm myslalem o takich normalnych doniczkach jak wiksze kwiaty sie sadzi nie wiem ile one maja 3-5l, ale jesli wejda powiedzmy 4doniczki to boje sie ze te 4rosliny beda sobie wzajemnie przeszkadzac.

O wlasnie moze tez mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tym kalkulatorem na ilosc lumerow. Jak ja sobie obliczam to bychodzi mi tak 3.3k a niby jest potrzebne 5-10k.Ty napisales ze 100W spokojnie wystarczy. SO What The Fuck?

I jeszcze jedno to mialo byc glowne zapytanie ale zapomnialem:) mianowicie Jaki/jakie nawozy sa najlepsze dla tej odmiany. Ja myslalem o samym plantonie K.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+