Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 te pogody długo terminowe to o kant dupy rozbić, łądnie już kwitną jebaniuskie, na zdjęciach tego nie widać, dostają nawozów, na weg humuvit eko a na flo substral ten w płynie i proszku... mam nadzieje, że troche więcej z nich będzie ale, lepszy rydz niż nic
PoLek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ziben JH wyglada zajebiscie, napewno moc pierwsza klasa Daj znac po smoku jak zrobisz test wlasciwy, ciekawe jak sie prezentuje Ile go w sumie trzymales?Smoker szkoda ze tak pozno, ale zawsze to cos swojego, po pare gram z kazdej
emil86 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 witam,moje kwiatki rosna w słonku na parapecie i chce je doświetlić sztucznie tak 4-5 godzin,posadziłem troche póżno bo pod koniec czerwca chciałbym żeby troche podrosły zanim zakwitną.dodam że sa to shiva skunk,skunk ak który już kwitnie,white widow i purple maroc.dzieki za jakiekolwiek info i pozdrawiam.
LepiSie Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a ja polecam poczytac wiecej troszke
Cichy Bob Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Bless.Moje kobietki są w ok 3-5 tygodniu kwitnienia. Czy jest sens odciąć dolne odgałęzienia pozostawiając górne topy i liście? W Soft Secrets wielokrotnie widziałem stosowanie tego sposobu, podobno pozwala roślinie skupić się na produkcji głównych topów, zamiast marnowania energii życiowej na wzrost odrostów które i tak dostają o wiele mniej światła. Jak to jest? I od którego tygodnia kwitnienia mogę lać ripen? Ewentualnie jakiego stadium rozwoju kwiatów
emil86 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a ja polecam poczytac wiecej troszke poczytać?nie mam czasu wertować całego forum,zadałem pytanie licząc na szybką odpowiedz ale myliłem sie.tak na marginesie to w tym dziale pododno zadaje sie pytania.baju.
Grower21 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Mam pytanie czy 2żarówki o mocy 125w starcza do boxa o wymiarach wysokość 80cm szerokosc60cm i głebokosc 30-35 dodam ze pestki to automaty
zetdoen Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 To zależy. Pokaż foto to podpowiemy ile jeszcze do końca Gerelanie to automaty powinny się zmieścić 2 miesiącach, natomiast mi zdarzyło się, że rosły po prawie 3
Hestro Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 65dni mają, pokaz fotki bo tak to nie wiadomo, może to nie afy
mix Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Siemka Mam pytanko odnośnie ripena. Słyszałem że 3ml ripena na 1,5l wody pobudza roślinę do produkcji kwiatostanów jak cannabooster. (NIE CHODZI MI O PODAWANIE RIPENA NA 2-3 TYGI PRZED śCINKĄ tylko podczas młodej fazy kwitnięcia kiedy już się zapodaje nawozy na flo). Czy ktoś robił taki eksperyment?.
Recommended Posts