Jump to content

thc-thc

breedbros.com

Plantacja konopi w Afryce - uprawa na nasiona

Recommended Posts

• Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hmm na wycieczkę z paleniem za opłata chyba mógłbym wpuszczać.

Na pewno będziemy robić RSO, jeżeli ktoś ma chorą osobę w rodzinie niech wie ze za 2 miesiące jest opcja. Oczywiście trzeba przylecieć na miejsce. Pełna kuracja trwa 3 miesiące. 

Odmian jest ponad 100 ale większość odpada. 

Mamy kilka fajnych sativ, kilka fioletów…

Mini raj 😁 Po skończeniu selekcji pokaże co mamy, ale to dopiero początek, sporo odmian dopiero doleci 😈 inaczej… cały czas będziemy powiększać kolekcje matek. 

• Like 1
  • Upvote 1

• 2 weeks later...

Marihuana / Olej Rick Simpson / Nasiona / Seeds / Konopie w Afryce 

98% genetyki leci do wywalenia. Zostawiamy tylko sztosy plus niedługo wlatują klasyczne regulary. Niektóre rośliny ścinam w ciągu miesiąca.

large.IMG_3372.jpeglarge.IMG_3376.jpeglarge.IMG_3377.jpeglarge.IMG_3379.jpeglarge.IMG_3380.jpeglarge.IMG_3381.jpeglarge.IMG_3382.jpeglarge.IMG_3383.jpeglarge.IMG_3384.jpeglarge.IMG_3385.jpeglarge.IMG_3386.jpeglarge.IMG_3387.jpeglarge.IMG_3392.jpeglarge.IMG_3393.jpeglarge.IMG_3394.jpeglarge.IMG_3395.jpeglarge.IMG_3397.jpeglarge.IMG_3398.jpeglarge.IMG_3399.jpeglarge.IMG_3400.jpeglarge.IMG_3388.jpeglarge.IMG_3389.jpeglarge.IMG_3390.jpeglarge.IMG_3391.jpeg

• Like 1
  • Upvote 1

Nie ja rozpoczynałem projekt, ja go przejąłem wraz z tą genetyką, niestety nic specjalnego, choć znalazłem parę ciekawych sztuk. Jeżeli wybiorę z 20 roślin z 949 krzaków konopi to będzie dobrze... 

Kumulacja już niedługo 😄 

• 2 weeks later...

Ahh. Zazdroszczę. Ale ja bym chciał tam być.

Pracownicy mogą tam w pracy jarać??  W ogóle jarają oni tam czy nie?

Pablo, na pierwszym zdjęciu, co to jest to takie ładne różowe na wierzchu tych wszystkich topów. I obok niego po prawej trochę głębiej taki ciemny fiolet jak śliwka. Co to za odmiany?? Masz pestki tego??

18 godzin temu, Rysiu napisał(a):

Ahh. Zazdroszczę. Ale ja bym chciał tam być.

w przyszłości będą potrzebni grawerzy z wiedzą, na czasowe kontrakty. Ja nie zamierzam wiecznie wszystkiego pilnować 🙂 

18 godzin temu, Rysiu napisał(a):

Pracownicy mogą tam w pracy jarać??  W ogóle jarają oni tam czy nie?

a czy Ty byś pozwolił na jaranie i jeszcze za te godziny im płacił ? Jasne że nie. Kilku jara, ale po pracy. 

To wszystko co widzicie to wycięta genetyka co miała być super, wszystko zmieszane z Pebbles Punch, wyjebałem wszystko 🙂