GreenPig Opublikowano 9 Marca 2023 Opublikowano 9 Marca 2023 Jest dobrze. Ja bym kręcił lampe na max. One teraz potrzebują światła. Za jakieś 2 tygodnie zaczął bym usuwać stopniowo te dolne partie, będzie więcej energii ładować w to co na górze. Powodzenia 🙂 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 9 Marca 2023 Opublikowano 9 Marca 2023 Szybko doszły do siebie po takim hardkorowym fryzjerze. Cytuj
Toksyna Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Opublikowano 16 Marca 2023 Siema Tydzień 7 1 tydzień kwitnienia Roślinki szybko ruszyły w górę i zarosły trochę. Za tydzień planuje delikatnego fryzjera zrobić i później już tylko podziwiać jak kwitną. Podlewam teraz po litrze na glowe woda o ph 6.4 Lampa ustawiona na 80% mocy. Pebbles Forbiden Berry 1 1 Cytuj
GreenPig Opublikowano 16 Marca 2023 Opublikowano 16 Marca 2023 Najciekawszy moment jak dla mnie w cyklu uprawy. Pięknie Ci to idzie. Oby tak dalej 🙂 Ja osobiście wycinał bym tylko dół, a górę zostawil jak jest. One muszą łapać to światło, bez sensu jak oświetla doniczki. 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) Witam wszystkich w drugim tygodniu flo. Roślinki trochę się rozciągnęły i robią miejsce na kwiaty. Do tego jedna Pebbles przybrała już piękny kolor i obsypała się kryształkami co na drugi tydzień wygląda bardzo obiecująco. Druga Pebbles i jedna Fobinden Berry też już pokazuje delikatny fioletowy odcień na kwiatach. Jedna Fobinden Berry zdaję się zostać jasnozielona. Już teraz mogę się przyznać że ten drastyczny fryzjer to był błąd i tylko zatrzymał rosliny na tydzień i do tego niepotrzebnie puściłem je wolno po LST. Ale i tak moim zdaniem wygląda to dobrze. Usunąłem cześć dolnych odrostów i rosliny dalej podlewam po litrze na głowę i co drugie podlanie po 1ml CalMag Pure Zym i Power Roots. Lampa swieci juz na 100% mocy.W boxie unosi się bardzo słodki jagodowy zapach. Edytowane 23 Marca 2023 przez Toksyna 1 1 Cytuj
GreenPig Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Pieknie to wygląda. Książkowo. 🙂 Cytuj
Toksyna Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Opublikowano 30 Marca 2023 Siema wszystkim czas na szybki UP. 3 tydzień flo Wczoraj dostaly po 1 ml Green Sensation więc teraz kwiatki powinny się ładnie rozwinąć. Usunąłem też dolne kwiaty gdzie światło nie dociera. Rosliny przestały rosnąć w góry więc w takiej formie zostaną do finału. 4 Cytuj
Rysiu Opublikowano 30 Marca 2023 Opublikowano 30 Marca 2023 No jest baja jak na razie 🙂 Green sensation dobre. Na pewno do niego wrócę. Ale nie za szybko?? Ja jakoś w późniejszym etapie je dodawałem. Cytuj
Toksyna Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Opublikowano 30 Marca 2023 Napisali że można stosować od 6 ostatnich tygodni kwitnienia. Poza tym nie dostają nic innego na kwitnienie. Cytuj
Recommended Posts