Toksyna Opublikowano 2 Listopada 2022 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zawsze trafi się czarna owca😉 ale bedzie dobrze z czasem sie wyrównają. 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Opublikowano 4 Listopada 2022 @Toksyna bardziej mi chodziło o zielone kropki, musiałem ja przelać trochę i nie chciała dobrze wchłaniać papu, to ze nie rosną na równi to norma haha 😄 jutro powinny mieć już sucho i poleca z nietoperzami 😄 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Opublikowano 5 Listopada 2022 dzien chyba 11 😄 mialem trochę czasu wiec przesadziłem je: biobizz light mix + batmix + perlit + Mykos + CalCarb + mała resztka startexu. Panny w normalnym swietle wydają się piękne zdrowe jedna ma delikatnie koncowki przypalone, okazało się ze dla tej jednej było jeszcze za wcześnie z nawozami. wiec zdrowo wyglądając dostały dylko wode 6.1 pH z calmagiem (muszę wymienić filtr w dzbanku bo coś słabo pH zbija) ze względu ze zostały 4 wybrałem 8,5l autopoty donice kwadratowe. We wtorek możliwe ze dam mała dawkę Biobizz grow i potem w kolejny wtorek up chyba ze coś będzie się działo. Zapraszam na zdj: tep i wilgoć taka bo box był długo otwarty. Wróci do 27 stopni i 70% wilgoci. dziekuje za uwagę i zapraszam we wtorek 😄 2 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 5 Listopada 2022 Opublikowano 5 Listopada 2022 No to juz w docelowych doniczkach 🙂 Teraz jak mają miejsce na korzeń, to powinny ładnie się rozrosnąć. Lampkę masz na 100%? Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Opublikowano 6 Listopada 2022 @Rysiu tak, nawet nie mam możliwości ustawienia co jak co 😄 to lepiej, mniej bawienia się. Daje na star na wysokość około pasa, 60cm od ziemi i same rosną do góry i same se dopasowują światło, na sam koniec tylko trochę wyżej jak już boby maja 15cm do lampy żeby nie poparzyć. Miałyby więcej miejsca ale mam tylko 3 doniczki 14l wiec jedna by tam zniknęła w buszu 😞 ale mam nadzieje ze nie ogłupieja i wypełnia donice. ale muszę coś lepszego znaleźć na korzenie, sam Mykos jest Ok bo nie stresują się tak po przeprowadzkach ale ostatnio całej donicy nie wypełniło:/ widze już ze jedna naprawdę ma potencjał. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Opublikowano 8 Listopada 2022 dzis Minsk’s 2 tygodnia Wiec up Pierwszy raz normalna dawkę dostaly woda 6.5 ph biobizz grow 5 ml na 2l plus 1ml calmag. nie wiem dlaczego jedna ogłupiała i zaczęła kwitnac ale z mysla ze i tak urośnie- nie przejmuje się. Do next wtorku! Miłego! 2 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Opublikowano 8 Listopada 2022 A i czekam aż trochę wyciągnie je w górę i zrobię lst, z jedna myśle by toping ale się okaze Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Opublikowano 12 Listopada 2022 Elo Dzien 18. robie up’a bo w końcu wyschły wiec zrobiłem im lst. Jedna z nich niestety powoli chce kwitnac 😕 nie lubię auto. Ale mam nadzieje ze jeszcze grubo sativki się wyciagna. Po dzbanku, 6.5ph Biobizz grow i calmag. 500ml na głowę. przed: po: (Tym razem lst do srodka a nie na zewnątrz, zobaczymy czy da jakaś różnice, martwię się ze szczyty pójdą w górę i zasłonią boki, najwyżej wtedy je przestawię) elo! 2 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Opublikowano 15 Listopada 2022 dzien 21. Wtorkowy cotygodniowy up. Poprawiłem lst, za tyg myśle czy nie uwolnić je i niech rosną na Bloom. łodygi ładnie puchną, ale coś słabiej rosną. Kolejny raz potwierdza mi się ze biotabs są o wiele lepsze niż Biobizz na weg. Poza tym wszystko jakoś gra 😄 Zapomniałem zrobić zdj przed,sorki i standardowo 6.5ph Biobizz grow i trochę calmag 2 Cytuj
Recommended Posts