Pablo Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Pamiętaj że liście się nie naprawią, te co były chore nie wrócą do normy, roślina je uśmierci. Patrz tylko po świeżych liściach. Dawaj up jak to wygląda. 1 Cytuj
carlos278 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2023 Nie mogę się pozbyć żółtych liści, uzupełniam, próbuje każdy sposób i dalej nie które żółte. Wczoraj wleciał fryzjer. Świtało 12/12 Wilgotność 50% Topy zaczynają mega rosnąć, zapach już jest konkretny z tego blues chcess 😁 3 kwiata nie zrobiłem niestety. Ile jeszcze potrzymać pod lampą ? Kwiaty są przed podlaniem, więc trochę smutne mogą się wydawać ogólnie prężnie się prezentują 😉 Cytuj
carlos278 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2023 1.5 tyg temu było tak 😉 Cytuj
carlos278 Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Opublikowano 8 Lutego 2023 Panowie pytanie, jak myślicie kiedy można kończyć i ścinać do suszenia ? Fotki z wczoraj (świeżo dostały papu) pąki rosną i puchną. Nie chcę dopuścić aby za wcześnie lub za późno ściąć. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
PanikaGoryla Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 Jak na moje to jeszcze spokojnie 1.5/2 tyg zamów sobie mikroskop kieszonkowy będziesz wied,ial jak wyglądają triochomy , wygląd na niedożywione bastuj z azotem dawaj p/k i mg 1 Cytuj
Recommended Posts