Toksyna Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2022 Siema wszystkim. Po 8 tygodniach kwitnienia przyszedł czas na kosę. Rosliny były gotowe szybciej niz przewidział to producent. Topy ładnie oblały się żywica Chocolate Haze ma niesamowity cukierkowy zapach z nuta haszyszu. Kali Dog pachnie cytrusami. Dzięki wszystkim którzy tu zaglądali i niedługo wrzucę jakieś zdjęcia suszu. Pozdrawiam Kali Dog Chocolate Haze 2 Cytuj
GreenPig Opublikowano 12 Grudnia 2022 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Ładne, bardzo Ładne 🙂 Patrzyłeś ile na mokro wagi wyszło? Cytuj
Toksyna Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2022 Witam w podsumowaniu. Roślinki wyschły i poleżały chwilę w pudełku więc można je testować. I tak Chocolate Haze swoim zapachem bardzo u mnie zapunktował. Bardzo słodki owocowy zapach niczym żelki i w tle wyczuwalna czekolada. Przy paleniu czuć delikatnie haszysz i słodkie cytrusy. Na początku bardzo pobudza mamy siły i chęci coś porobić ale nie mamy dużo czasu bo po ok godzinie przychodzi kompletne rozluźnienie. Kali Dog ma bardziej zbite i puszyste kwiaty. Zapach ziemisty pomieszany z kwasnym. Przy paleniu dym jest kwasny i bardzo gesty. Tutaj nie ma co się rozpisywać bo soczystym blancie faza była dość mocna i utrzymywała się tak przez długi czas. Świetne palenie do filmu lub słuchania muzyki. @GreenPigwagi nie posiadam więc nie podam wyniku ale mam teraz dwa pudełka pysznego ziółka. 1 2 2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 No apetyczne te cukiereczki 🙂 Gratulacje 👍 Jakieś plany na nowego growa? Cytuj
Toksyna Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2022 13 minut temu, Rysiu napisał: No apetyczne te cukiereczki 🙂 Gratulacje 👍 Jakieś plany na nowego growa? Napewno niedługo znów wystartuje teraz szukam owocowych i kolorowych odmian ale teraz będzie to organiczna uprawa. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Pieknie oszronione :3 smacznego! z kolorowych Purple queen i cheese ładnie pachnie. Mi najlepiej podchodzą odmiany pachnące winogrona 😄 Cytuj
Toksyna Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2022 4 godziny temu, AligatorOzi napisał: Pieknie oszronione :3 smacznego! z kolorowych Purple queen i cheese ładnie pachnie. Mi najlepiej podchodzą odmiany pachnące winogrona 😄 Dzieki😎 Cheese już u mnie kiedyś gościł. I chce też zmienić producenta nasion bo wszystkie moje uprawy były od RQS. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Tez większość na rqs, nie powiem ze są złe ale zauważyłem ze firmy które tworzą własne maja o wiele lepsze genetyki, chyba ze weźmiesz jakaś f3 lub iluminati które niewiadomo co wyszło 😄 poszukaj typu ethos lub mephistogenetic itp Cytuj
Recommended Posts