Rysiu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Standardowo odstaną wodę dostają. Każda to samo z tą samą ilością nawozów. Kapusta od początku była kapustą. Od pierwszych liści. Może to jakaś nowa odmiana będzie. Kapusta kush 🙂 A bonsai się sam wygiął. Nie wiem dlaczego. Cytuj
Malutki195 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 13 godzin temu, AligatorOzi napisał: Ta kapusta to nie przypadkiem wina za dużego pH? Niby najedzone ale nie są nabite, koncowki trochę pali.. stawiałbym na problem z pH? Co im lejesz teraz? Tylko nie pisz ze podlewasz muszyninka 😄 ;* ladnie korzenie na boki dałeś, daj jakiś ładny kamień w to i ładne bonsai 😄 I fakt ze pestki z palenia to zawsze niespodzianka 😄 zwłaszcza jak trafia się z hermy która doszła ale pechy tez miała 😄 co do cięcia lisci, lepiej je zostwiac i niech wyjadają do końca, powoli zaczynam myśleć ze defo nie jest takie świetne dla nich, zależy od sytuacji w boxie. Ale zauważyłem ze boby rosną większe jak nie robimy im takiego defa. Tyle ze miejsce 😄 Jesli chodzi o defo to co szkola to inne rady . Najlepiej adaptowac sie do sytuacji . Ja co kilka dni usuwam kilka lisci zeby nie stresowac roslinek za bardzo . I poki co wszystko sie sprawdza . Cytuj
Macky Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Może genetyka coś spieprzona... Cytuj
Rysiu Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Siema. Mały up. Dzień 54. Rośliny sobie rosną. 3 kushe nadal słabo. 3 criticale nadal dobrze. Przestałem im podawać nawóz na grow i już idzie na bloom. Do tego nadal cannazyme, rhizotonic, raz dostały PK i cały czas jeszcze ten booster canny na kwitnienie. Criticale naprawdę fajnie pokazują kwiaty. Mam nadzieję, że ładnie spuchną. Zaczynam się zastanawiać, czy nie wyrzucić tych zmutowanych kushy. Zobaczymy jak będę dalej rosły. Poobrywałem też trochę liści z kushy. Na dniach poobrywam z criticali. Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Rysiu 4 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Napewno będą 3 przepiekne maczugi puszcozne wolno?;> dawno tak nie robiłem 1 Cytuj
Malutki195 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Jak zawsze Twoje grow mnie nie zawodza 😄 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2022 23 godziny temu, AligatorOzi napisał: Napewno będą 3 przepiekne maczugi Mam taką nadzieję 🙂 23 godziny temu, AligatorOzi napisał: puszcozne wolno?;> dawno tak nie robiłem Treningi to nie dla mnie. Za dużo pierdolenia. Wolę puszczać wolno. 3 godziny temu, Malutki195 napisał: Jak zawsze Twoje grow mnie nie zawodza 😄 Cieszę się 🙂 1 Cytuj
MiniBox Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Ryszardzie bardzo ładne roślinki upiekłeś 🙂 Ale nie przejdę bojętnie obok tematu Defoliacji 🙂 szkoda dolnych bobków i pozbawienie ich dostępu do światła 🙂 Wiosna pełną parą więc ogarnij ogródek Bracie 🙂 Pozdrowionka 💚 1 Cytuj
Rother Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Dolne można uciąć, energia pójdzie w górne a i wentylacja plantów będzie lepsza 🙂 Cytuj
Rysiu Opublikowano 29 Maja 2022 Autor Opublikowano 29 Maja 2022 Witam. Czas na update, bo od ostatniego miesiąc minął już 🙂 Mamy dzień 87. Wczoraj poszedł nawóz po raz ostatni. Teraz przez 2 tygodnie woda i ścinka. Rosną ogólnie jak do tej pory. 3 criticale ok, 3 kushe dziadowsko. Gdyby kushe rosły jak criticale, to byłby fajny wynik na koniec. A tak to jakieś małe bobki z nich będą. 3 Cytuj
Recommended Posts