Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Liście jak ręka będzie grubo 🙂 prawa strona znakomita z lewej troszkę się ociągają panny, będziesz im dawał jakieś inne nawozy niż hydro a.b ?  

Opublikowano

One są właściwie podobnie rozwinięte, ale są strasznie zbite i mają krótkie międzywęźla, mam nadzieję, że się trochę wyciągną :) . Mam jeszcze PK od plagrona, to poleci na pewno, i już wleciało i jeszcze wleci kilka sekretów, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy :rasta:

Opublikowano (edytowane)

Mieszaka w to nie mieszaj .GENY mówi ci to coś.Czy shogun już ci namieszał w głowie.

Edytowane przez Sweter
powstrzymałem siem nie dopisze ....ugryzłem się w klawiature
Opublikowano

Rosną trochę wolno, bo korzenie były poprzesychane, drip się zapchał... Teraz już nie pajacuje, nalałem wody już pod same koszyki, dodałem wlew do wody z korkiem, pływak, i wymieniłem wężyki, z 1mm na 2mm. Mam nadzieję, że się pozbierają :) large.Honeyview_20220203_092821.jpg.67f68b207ffbeff5d60cf42acffe6f5f.jpg

large.Honeyview_20220203_092828.jpg.8eeb5a2ecc51b692e6df8ae81ac4beda.jpg

large.Honeyview_20220203_092831.jpg.9eb09e81c0c8777b7767a84d020e56fb.jpg

large.Honeyview_20220203_092843.jpg.8276dbce3169d53c848dd64ba17ac35b.jpg

• Like 3
Opublikowano

dla tego nie używam drippera nalałem wodę pod koszyczek przez ten okres może kilka litrów wypiła i do tej pory nie dolałem wody korzenie latają po całym zbiorniku i piją 😄 

Opublikowano

Widzę że roslinki są zadowolone z nowych systemów które pomagaja dozować składniki 🙂 

Obserwuje z przyjemnościa ak zachowuja sie różne odmiany w jednym boxie 🙂