HPS 600W | 4x Big Bazooka \ 3x Bruce Banner # 3 \ 3x Future #1 \ 2x Blackberry Moonrocks - ANESIA SEEDS
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Tutaj na tym forum są osoby które raczej rzadko kupują drogą marihuanę z aptek, chyba że w nagłych wypadkach. Własna uprawa wychodzi dużo taniej. A te forum jest poświęcone pomaganiu we własnych uprawach. Jak najbardziej jestem za tym żeby tutaj pisać o różnych odmianach z aptek, bo sam jestem ciekaw co tam teraz lecie na topie. Jak już piszesz o różnych suszach z aptek, to fajnie by było jak byś coś o nich więcej napisał.... pochodzenie, kto i gdzie je produkuje itp. -
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Canopy 20 Bakerstreet Hindu Kush Od mniej więcej 2017 (od kiedy medyczna gania weszła do aptek) nie kupuje palenia z ulicy. Nawet nie ma sensu jeździć do Czech żeby zebrać przypał…a cena jest podobna. Porządne apteki takie jak np Premium Lek w Katowicach od Konopnego Farmaceuty są jak solidne kofiki. Jack Haze Red No2 👇 Odmian do wyboru do koloru. Jakie są Wasze ulubione odmiany ? OG Deluxe 👇 moje top 3 to RedNo2, Bakerstreet i już niedostępny OG Deluxe od Spectrum. Macie swoje top topy z apteki ? 😶🌫️😎😮💨 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
🫵 nie męcz.. 😂 Trzymaj aż będzie więcej bursztynu a przy okazji może coś bardziej spuchną 😉 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Mają dopływ świeżego powietrza z zewnątrz aby dochodziło do wymiany gazowej? -
Przez Eolenis · Opublikowano
Coś obcinać czy już dać spokój? Mam wrażenie że je za bardzo mecze
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts