Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano
1 godzinę temu, CelMarzeniaAtakZycie napisał:

Najlepiej jakis nawoz na FLO, ewentualnie stymulator kwitnienia. Nie przesadzaj abys tez pozniej nie palil tego nawozu

Mam tylko plagrona Terra BLOoM cały czas było lane co drugie posłanie pół dawki a ostatnie cała 😄

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Spacja napisał:

Mam tylko plagrona Terra BLOoM cały czas było lane co drugie posłanie pół dawki a ostatnie cała 😄

Nie lej tez za czesto. Ja na swoje growy staram sie maksymalnie lac 3 razy dowoz per face (weg/flo).

Edytowane przez CelMarzeniaAtakZycie
Opublikowano
55 minut temu, CelMarzeniaAtakZycie napisał:

Nie lej tez za czesto. Ja na swoje growy staram sie maksymalnie lac 3 razy dowoz per face (weg/flo).

Co drugie podlanie to jest za często ? 😮

• Upvote 1
Opublikowano

Miałem Royal Gorilla i po 110 dniach ścinka. Niezłe zaskoczenie bo jak na auto nieźle poniewiera.

A wierz mi bo miałem tylko autosy do tej pory ;D tak czy inaczej mogłem potrzymać troszeczkę dłużej. 

Efekt był fajny już przy takich tichromach:

1028981806_95(66)Tichrom3.thumb.jpg.e4ba3d7103050586f8670af75e65ac7d.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, ichikaru napisał:

Miałem Royal Gorilla i po 110 dniach ścinka. Niezłe zaskoczenie bo jak na auto nieźle poniewiera.

A wierz mi bo miałem tylko autosy do tej pory ;D tak czy inaczej mogłem potrzymać troszeczkę dłużej. 

Efekt był fajny już przy takich tichromach:

1028981806_95(66)Tichrom3.thumb.jpg.e4ba3d7103050586f8670af75e65ac7d.jpg

No mam 2 i jedna jest z tygodniowym poślizgiem więc jedna przeciagne bardziej niż ty a drugą pewnie będzie trichomami podobna do twojej 😄 o to chodzi niech lep urywa chociaż po zapachu i wielkości bobkow mecyji się nie spodziewam 😄

• Upvote 1
Opublikowano

Ja scialem Royal Gorilla kiedy mialem w wiekszosci mleczne trichormy i pojedyncze bursztynowe (mieszanka przezroczystych i mleczynch) - to byl chyba 9 tydzien. I po 2 tyg currowania rowniez moc mnie zaskoczyla.

• Upvote 1
Opublikowano

Ogólnie jak na auto bardzo mocna klepka.

Tak jak kolega @CelMarzeniaAtakZycie napisał.

Mniej więcej na jego etapie pobrałem sampla na próbę. 

Mieszanka przeźroczystych/mlecznych daje niezły haj we łbie ale tak nie wgniata w fotel ;D

Ogólnie sadziłem już dwa razy i za każdym razem efekt był więcej jak zadawalający.

Następnym razem potrzymam dłużej bo warto czekać.

Moje panny w mniej więcej 80-90 dniu wyglądały tak:

85(55).jpg.6560dd57d82338ff916e4e5e08098d06.jpg96(67).jpg.195835a25aa2bcb5d6b238880023d69b.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+