ichikaru Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 17.04.2020 o 19:11, Buddah Grow napisał: nie używam juz fishmixa. uzywam go tylko podczas wegetacji i indukcji. dobrze wplywa na zycie w glebie, lepiej nabija azot niz biobizz grow. teraz daje biobizz grow i bloom w stosunku 1:1 co daje npk 6-10-10, do tego melasa i cal mag. pod ledami nigdy bym nie dal fishmixa do ziemi innej niz light mix. Widzę kolega odrobił pracę domową z karmienia na 6+. Wiem teraz do kogo się zwrócić jak będę mieć problem z karmieniem ;D
Buddah Grow Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 troche przesadzilem ze swiatlem w boxie z hpsem (testy 600w) i z górnych lisci troche pouciekal chlorofil ktorego i tak bylo mało przez to ze mialy za malo niebieskiego spektrum (azotu bylo pelno, wrecz przypalał juz) nastepnym razem az do kwitnienia bedzie mh. trzeba troche podniesc lampy i karmić w boxie z ledami mniej problemow, łodygi wszystkie czerwone szybko sie zrobily, tez zwiekszam dawki do 3/4 ml/l. staram sie ich nie przesuszac i nie dopuszczam do lekkich doniczek. jakosc zdjec slaba bo przez okulary, niebieskie albo zielone 3
bortek Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Elegancko jak zawsze, zas beda topy jak konskie kapeluchy Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez bortek
Buddah Grow Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 pokaze wam jedna rosline ktore wypadla z boxa a nie mam sumienia jej wyrzucić. i teraz zyje sobie a tu na tarasie a to w salonie i staram sie ja zniechecic do kwitnienia. jest juz mega szeroka z twarda lodygą. jakies tam niby oznaki kwitnienia widac... staram sie ja trzymac zawsze pod jakims swiatlem. plan jest taki ze jak w malym boxie bedzie koniec to ją wsadze. jak myslicie, da rade ?
Buddah Grow Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 up w małym boxie... czyli cheesus bardzo urocza roślinka, bedą z niej ludzie. fryzjer plus odciaganie na bok łodyg zeby wpuscic swiatło do środka. moglem jeszcze trzymac na vegu ale pustki w słoikach.
Buddah Grow Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) a i zajrzyjmy do hpsa. zrobiłem duzego jak dla mnie fryzjera. i tak dwie rośliny z przodu określam jako porażka. nie chcą puchnąć, zachowują sie jak obrażone panny na diecie. dwie z tyłu elegancko nabierają masy, to te z którymi chcesz imprezować. tak samo mają wiecej szronu. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Buddah Grow 1 4
michal_o Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 A duzo je karmisz? Ja nie zapomne jak mialem chyba 6 odmian roznych, w tym bubblegum-a ktorego najbardziej chcialem wszystkie dostawaly tak samo praktycznie papu, wszystkie rosly jak na drozdzach a Bubblegum nie polubil podlania z epsomem w przeciwienstwie do kushow, haze'ow itp i musialem wyrzucic do smieci. Do dzis po nim rozpaczam 😢 Ale tutaj to elegancko wrecz 😁😃
Buddah Grow Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 podczas kwitnienia daje dawki z tabeli biobizz bliskie max, czyli 5ml/l biobloom, 1ml/l biogrow. magnezu i wapna daje doslownie pipetke. daje jeszcze caly czas melase. jakos juz opanowalem tego biobizza. 3/4 tego co oni sprzedaja jest nie potrzebne.
Buddah Grow Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 UP Opowiem wam o małym boxie 60x60. to mial byc box do experymentow z ledami. no i mialem marsa ale jako tak slabo i dorzucilem chinskiego coba cree. rozne z tego wyniki raz lepiej raz gorzej. cob sie spalił i zostal sam mars. i teraz znowu stwierdzilem ze to lipa, topy nie puchną jak w boksie z hpsem. internody tez jakies duże, ogolnie nie zadowolony jestem. i juz nie mam ochoty inwestowac w kolejnego leda. wracamy do starej sprawdzonej szkoly. lumatec 250w hps + spudnik. i teraz to świeci 🔥❤ ps. zauwazcie ze mam podwojnego szczyta 😉🤔 1
Buddah Grow Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) a co w wiekszym boxie ? wszystko ok, kwitną, puchną, szronią. ta najgrubsza od kannabia seeds puściła troche bananów. nie wiem czy to od stresu czy nie stabilna genetyka. w kazdym razie juz wyrwane. puchnąć i obserwować. Edytowane 8 Maja 2020 przez Buddah Grow 1
Recommended Posts