Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 30 minut temu, Pomidorek napisał: Można wszystko... pytanie tylko czy warto? Ja zostałbym tylko przy LST 😉 No właśnie nie wiem 😐 ale skoro mówisz żeby zostawić to tak zrobie. Cytuj
ichikaru Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ja także bym zostawił bo to podwójny stres. W zasadzie może Ci wyjść na to samo. Ja też zrezygnowałem z toppingu na rzecz LST. Moja wyrosła mała bo tak pokierowałem światłem ;D Podejrzewam, że gdybym robił topping po LST mógłbym mieć nawet mniejszy plon. Tak mi się wydaje Cytuj
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 56 minut temu, ichikaru napisał: Ja także bym zostawił bo to podwójny stres. W zasadzie może Ci wyjść na to samo. Ja też zrezygnowałem z toppingu na rzecz LST. Moja wyrosła mała bo tak pokierowałem światłem ;D Podejrzewam, że gdybym robił topping po LST mógłbym mieć nawet mniejszy plon. Tak mi się wydaje Ja to robiłem pierwszy raz ^^ zrobię tak jak mówicie nie będę kombinować. P4zy następnym grow zrobię lst topping i fim ^^ Cytuj
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Sytuacja wygląda następująco. Z racji tego że dziś dostały jeść to zmniejszyłem nawilzacz powietrza.. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Gość Cytuj
ichikaru Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Mała ale zdrowa, nie za blisko trzymasz lampe? Cytuj
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 3 minuty temu, ichikaru napisał: Mała ale zdrowa, nie za blisko trzymasz lampe? Hmm ja je dość mocno zgiolem. A od lampy do szczytów 60cm... mało duzo? Cytuj
ichikaru Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Tak swoją drogą jaka lampa? tzn moc rzeczywista? Cytuj
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 2 minuty temu, ichikaru napisał: Tak swoją drogą jaka lampa? tzn moc rzeczywista? Wydaje mi się ze rzeczywista moc to 150w Cytuj
ichikaru Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Jeśli serio to 300W to nawet 1 metr xD Ja jak mam 100 to na początku daję 50w i 70cm. jak zaczynają kwitnąć włączam flo (razem 100w) Jak puszcza topy trzymam na 40 cm. Może za mocna lampa? Dlatego karzełek wyrósł? Zapomniałem dodać że na etapie flo nawet obniżam ją bardziej i dodaje 2 ledy.... razem ok 115w na ok 20 cm. Żarówki o mniejszej mocy można trzymać znacznie bliżej. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez ichikaru Cytuj
Recommended Posts