Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 9 godzin temu, ichikaru napisał: Jak już rosną to poczekaj, szkoda żeby poszły w pizdu Ida jak szalone ^^ Jak dalej tak będzie to zacznę trening (lst) może mi się uda 😐 Cytuj
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) O ile oczywiście okaże się że to panny ^^ Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Gość Cytuj
ichikaru Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ja włśnie też się teraz zastanawiam czy sadzić 2x AUTO które mi zostały. Czy może właśnie sadzić FEM noname'y xD Cytuj
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, ichikaru napisał: Ja włśnie też się teraz zastanawiam czy sadzić 2x AUTO które mi zostały. Czy może właśnie sadzić FEM noname'y xD Jeśli miejsce Ci na to pozwala to dawaj nomane i auto ^^ Cytuj
ichikaru Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 box mam 40x40 więc 2 to max jak dla mnie ;D Cytuj
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Godzinę temu, ichikaru napisał: box mam 40x40 więc 2 to max jak dla mnie ;D U mnie historia była troszkę inna nie miałem za dużego wyboru. Do końca miesiąca daje im czas. Chciałem dołożyć do box ak i ww ale uznałem ze nie będę robił Mix w grow. Skończę co mam umyje box i lecę z 3 ak albo 3 ww. Cytuj
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Właśnie okazało się ze co2 z żelatyny mogę wyj...c. 😕ehh no nic wracam do pierwotnego pomysłu na co2... Cytuj
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Doszedłem do wniosku ze skoro w donicy i tak mam biotabs to podlewać z nawozem będę co 2 raz. Tak że jutro tylko woda. Cytuj
Recommended Posts