Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Box 60x60x180 Biobizz Light-Mix Biotabs Start Temp noc 21 +/- ( nie mniej niż 20) Dzień 25 +/- 20h dzień 4h noc Wilgotność 60+/- % (nie mniej niż 68% w nocy) Wsadziłem pestki które znalazłem ^^ Czekam na ak47 i ww. Jakiś czas temu zostałem dość słabo potraktowany przez mojego juz byłego kolegę... w blancie zamiast thc były dopalacze. To mój debiut wiec jc proszę o pomoc Cytuj
ichikaru Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Dawaj zdjęcia z bliska i bez tego światła 🙂 Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak prezentują się panny... (znajdy 😉 ) Nie wiem czy coś to da bo zdania są podzielone ale zrobiłem co2 domowym sposobem. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Gość Cytuj
StayLowKey Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Co2 najlepiej sprawdza się w zamkniętych systemach. Nie wiem czy coś da takie rozwiązanie. Życzę powodzenia. Jak na ten dzień to trochę małe. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez StayLowKey Cytuj
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 To nie dzień a raczej tydzien... trochę je olalem... ale rosną... teraz trenuje utrzymanie wilgoci i temp. Czekam na kuriera z prawdziwymi nasionami a nie znajdami... Puki co rośnie... Cytuj
ichikaru Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Chyba coś jest nie tak. Pozawijane i małe. chyba problem ze światłem Cytuj
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 No właśnie też się zastanawiałem czemu takie zawiniete... Na razie opanowałem temp i wilgoć i czekam na kuriera... a te znajdy no cóż niech rosną a nóż widelec... Cytuj
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 19 minut temu, ichikaru napisał: Chyba coś jest nie tak. Pozawijane i małe. chyba problem ze światłem Tzn? Lampa do dupy czy za wysoko/nisko? Świece 19/5 Cytuj
Pomidorek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jaki problem? Rosną przecież normalnie... tym że pierwsze listki są dziwne to bym się nie przejmował w ogóle... Tylko nie podlewaj po roślinie bo to może im zaszkodzić... 😉 Cytuj
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 10 minut temu, Pomidorek napisał: Jaki problem? Rosną przecież normalnie... tym że pierwsze listki są dziwne to bym się nie przejmował w ogóle... Tylko nie podlewaj po roślinie bo to może im zaszkodzić... 😉 Nie podlewalem tylko jak miały noc to podałem i po jakiejś godzinę spiskalem woda... do podlewania używam nawozu z wodą. Na butelce pisze 2ml na litr wiec ja zrobiłem 1.5ml . Plus do tego jest tabletka włożona w donice Cytuj
Recommended Posts