Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

To zanim zamkniecie to dodam od siebie. Ja na okolo dwa razy wieksza powierzchnie tzn 90x50 jak dobrze pamietam to cfl-ke mam 375 W z czego 125W na weg barwa a 250W na flo i i tak jest za malo. Te Cfl sa jedynie dlatego dobre ze sa tanie jako "lampy" i cos tam zawsze wyrosnie, ale to tylko cos tam.Mi sie najwiecej udalo cos okolo 30 gram z krzaka, nie wazne czy mialem 3 czy 6 plantow w środku i niewazne czy robilem lst topping czy bez niczego. Tylko ze nie scinalem po 50 dniach flo a po 70-80 jak dotrwaly 😂 I tak jak ktos wyzej napisal. Za duzo azotu, wedlug mnie najlepiej tak 1/5 moze 1/4 planowanego czasu kwitnienia dawac cos z azotem, a pozniej juz sam potas fosfor i cal mag 😉 Wtedy przy scince nie masz czarnych lisci a zolte a topy wygladaja spoko, zbite i wgl. Tak na prawde na takiej zarowce w takim boxie to okolo 100 dni kwitnienia zeby wagowo jako tako to wychodzilo i zeby nie wygladaly te topki jak popcorn. Pomijajac fakt ze przy cfl  to jedynie w gre wchodzi lst ewentualnie siatka, no chyba ze ktos zostawia same szczyty to wtedy moga i dwa metry rosnac inaczej to sie mija z celem. 

Edytowane przez michal_o
Opublikowano (edytowane)

U m ie same bursztyny były wiec scialem nie widzialem sensu dalej ja trzymac i cbd robic, na moim 1 grow bylo lepiej tym razem nie wyszlo za dobrze tylko z jednej roaliny mialem boby teszta się popsuła, trzeba leciec dalej

Edytowane przez Creso
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 30.05.2020 o 21:25, happilydisordered napisał:

Jak ktoś nie chce być providerem, tylko robi dla siebie to dobre i 125W CFL... Po co się pakować w LEDy za parę stów.

Po to zeby nie zbierac np po 15-30 a po 50-100 gram z krzaka. Chyba ze sie pali blanta na miesiąc albo bieda w kraju to co innego 😎

• Upvote 2
  • 1 miesiąc temu...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+