bortek Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 Mam nadzieje, jedyne to wiem ze wychodza z tej odmiany naprawde zbite i twarde topy(dwie sciolem wczesniejl no chyba ze trafi sie jakies inne pheno
bortek Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Opublikowano 8 Lutego 2020 Siemanko koniec 4tyg. fazy kwitnienia a wiec kolejna aktualizacja. Panny głodne wiec podalem im papu. 8
Guru Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Od którego tygodnia zacząłeś z podawaniem bloombastic?
bortek Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Opublikowano 8 Lutego 2020 Od zeszlego 18 minut temu, Guru napisał: Od którego tygodnia zacząłeś z podawaniem bloombastic?
Medicaluser Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Ładny lukier lubię bloombastic elegancko wyglądają pozdrawiam 1
Guru Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Mam butelke w ręce wlasnie i jest napisane dawkowanie 1.0-2.0 ml : 1L ale nie wiem czy co każde podlewanie czy raz w tygodniu.. Jak ty zapodajesz? I do którego tygodnia kwitnienia planujesz podawać bloombastic?
Goku Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Będą granaty za 3 tyg. Jak zapach po pielęgnacji ? Czuć pewno.dwie ulice dalej. 1
bortek Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Godzinę temu, Guru napisał: Mam butelke w ręce wlasnie i jest napisane dawkowanie 1.0-2.0 ml : 1L ale nie wiem czy co każde podlewanie czy raz w tygodniu.. Jak ty zapodajesz? I do którego tygodnia kwitnienia planujesz podawać bloombastic? Daje raz na tydz. Recznie zamykam tanka na dobe leje 0.5l z 1ml.bloombastic na donice i potem odkrecam tanka 3 minuty temu, Goku napisał: Będą granaty za 3 tyg. Jak zapach po pielęgnacji ? Czuć pewno.dwie ulice dalej. Zapach elegancki ale wydaje mi sie ze bardziej przebija zapach criticala w tych krosach Edytowane 8 Lutego 2020 przez bortek 1
Recommended Posts