CrazyDevil Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Pytanie o "mykos extreme gardening" lecisz na biotabsach więc tą mikoryzę stosujesz zamiast tej w zestawie czy dodatkowo dorzucasz ?? Interesują mnie te sety z biotabsa i zastanawiałem się nad tym czy zamiast tej co jest w zestawie mikoryzy dorzucić Plant Success Great White Granular
bortek Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2019 17 minut temu, CrazyDevil napisał: Pytanie o "mykos extreme gardening" lecisz na biotabsach więc tą mikoryzę stosujesz zamiast tej w zestawie czy dodatkowo dorzucasz ?? Interesują mnie te sety z biotabsa i zastanawiałem się nad tym czy zamiast tej co jest w zestawie mikoryzy dorzucić Plant Success Great White Granular Tej od biotabs nie stosuje wcale
CrazyDevil Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 No to elegancko dobrze wiedzieć na przyszłość dzięki za odpowiedź
bortek Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 Siemaneczko aktualizacja dzisiaj bo od jutra mnie nie ma dopiero po swietach nastepny up. A wiec rosliny ida zajebiscie jak na razie, liscie wielkie jak skurwiesyn łodygi zreszta tez nie małe. Mam plan je jutro przełaczyc mysle ze juz im starczy wegetacji boje sie ze potem wyjebia za wielkie na indukcji. Pare fotek 1 1
HanYs Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Ty krzaki hodujesz czy drzewa że takie liście masz? 😮
bortek Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 12 minut temu, HanYs napisał: Ty krzaki hodujesz czy drzewa że takie liście masz? 😮 Kasztany😁 2
ichikaru Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Stary liście grube jak u bazylii. Zwłaszcza te dwie. Muszę obczaić czym je karmisz bo to chyba jakiś mutagen;D
HanYs Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Amator, znalazł jakieś nasiona w paleniu to posadził 😉 4
bortek Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 Siemanko kolejny up po powrocie ze swiąt. Krzaki zarosly na maksa jutro defo dzisiaj juz przelaczone 12/12 widze ze narazie bez problemow pozdro i do nastepnego 7
Recommended Posts