HPS 150W + LED Full 120W / Box 60x60 / Auto Amnesia XXL / Royal Crematic Auto / Auto AK Passion XL / Auto AK47 XXL / Auto Purple XXL
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Raczej bym to już ciachał. Nie ma tam za bardzo na co czekać. Słabe nawozy. Jana ziemia? -
Biobizz bardzo dobra ziemia. Tych nawozów nie znam. Mam sprawdzone biobizzy, canna, atami, gold label, advanced nutrients. Te ostatnie to moje ulubione. Canna też daje fajne efekty. Gold label był niezły. Plagron jest tez ponoć fajny. No i bio tabsy. Tych nie testowałem, ale dużo dobrego słyszałem. To co wstawiłeś zdjęcie, to kompletnie mi nieznane. Może problem jest w wodzie dodatkowo. Jakiej wody używasz? Lampa jest na bank za słaba. Na ten namiot to ze 250-300W leda musiałbyś wrzucić. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Proszę bardzo, powiedzcie mi 'Czy to już'? To moja pierwsza 'robota' i to z pestek 'gratisowych'. Odmiana Skitelz. 3 roślinki i każda wygląda totalnie inaczej od reszty heh...... Pomóżcie proszę!! Dopiero się uczę. Wyglądają, że to ten czas, ale nie do końca jestem pewny. Ewentualnie co robić zanim zakończę oraz pytanie: czy robić flushing? Podlewane tylko biohumusem(na początku) a poźniej gnojówką z bananów. Żadnej chemii!! Przy okazji proszę o jakieś linki do kupna nawozów bo nie mam pojęcia co i kiedy dawać. Który na którą fazę wzrostu itd itp. Niedługo zaczynam 'White Widow extreme' auto i chciałbym jakieś wskazówki uzyskać od bardziej doświadczonych ludzi. Z góry dziękuję i z niecierpliwością czekam na wskazówki. Pozdrawiam -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Dziękuję za odpowiedź Jak chodzi o światło takie mi polecono dałem 200e teraz już jest po 100 i w opisie jest akurat do namiotu o takich wymiarach nie kluce się ale na outdoor nie lepiej.. Ziemia biobizz light mix Nawozy różne ale ze złego doświadczenia uszkadzaly rośliny i boję się użyć czegokolwiek 🙂 wszystko powyzucalem ale ostatnio z lepszych opini na amazon testowałem ten 3pak wzrost kwitnienie i jakieś tam algi: Rośliny nie zniszczyło łodygi z dwa razy grubsze niż zwykle lamliwe ale dla przykładu euforia 5-7 tygodni a tu już 9ty tydzień od wyjścia i w końcu właśnie ściąłem bo już liście wiedly i marne 20gr z nawozem: Ta sama odmiana dla testu bez nawozu 29gr.. Rece opadają jak np ktoś stówkę z jednej ma.. nie żałuję kasy i też zawsze kupuje firmowki nasionka ale bez przesady.. Jestem zwykły Kowalski który chce mieć do dwóch gietow na dzień pomaga mi to też w epilepsji🙂 nie powiem moc jest ale ten plon.. -
Dobra ziemia. Nawozy też. Powinno fajnie wyjść wszystko. Ta lampa 1000W to pewnie nawet 100 nie ma. Ile one juz mają dni?
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts