zgREDex Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) .. @Dzik'u taaa a kości mieliło się na pył i mieszało z gnojowka i ziemia z pod pokrzyw.. szamanizm wręcz. Edytowane 5 Października 2019 przez zgREDex 1
zgREDex Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) .. jutro rodzinka na 4 dni przyjeżdża.. oczywiście zapowiedzieli sie na ostatnio chwilę..musze zwinąć boxa i przenieść sie do szafki bo wszyscy w rodzinie maja podejście do marihuany jak chrześcijanie do czarownic w średniowieczu..czary kur#a!! na stos i dla pewnosci jeszcze ukamienować. kur#a zawsze coś... gdyby w piwni debile z wspólnoty nie zmienili napięcia na 13V ( o ile dobrze pamiętam) to by nie bylo problemu..sa jakieś przetworniki, transformatory do zmiany napięcia?..kur#a ze mnie elektryk jak z koziej dupy trąba. Jednek indoor ma tez swoje minusy. Edytowane 4 Października 2019 przez zgREDex
zgREDex Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Elo z wami hehe .. Dziewczyny pierwsza nocka w szafkoboxie. Warunki całkiem całkiem prócz wilgotności ( brak miejsca..kurna właśnie przemkną mi genialny pomysł jek wymontuje tam nawilżacz.. dzięki o mery mery..z toba zawsze pełna pomysłów głową hahaha.. ale to już jutro zrobie...20.500lu w tym 13.500 lu barwy 4000k i 6700k i 7000lu barwy 2700k..na wymagane 14.500lu..temp.stala 27.5-27.9°C ,wilgotność max.52%. Dzis na sucho..jedynie za 40min.delikatny oprysk z Biobizz Alga A Mic..magiczny zielony płyn.. no same plusy jak dla mnie ta maziajka ma. Cyklem jedna fotkę bo szafka stoi centralnie obok drzwi balkonowych..cos muszę pomyśleć nad nowa lokalizacja jej. Z fartem panowie ✌️ 2
zgREDex Opublikowano 5 Października 2019 Autor Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) Siema.. 13 dzien vega Rowno tydzień po defoliacji no name..choc przez te 7 dni nie mial stalych warunkow to i tak jest efekt. Reszta towarzystwa dostała po konpociku Biopona Ukorzeniacza w dipie..niby na 4 tygodnie..Royal Crematic w godzine wypił wszystko hahahsh. Poprawiałem tego dipa..bo moze mowie ja go jakoś ch*j#owo wepchnąłem w glebę ..nie to nie to..ewidentnie kacor meczyk RC hahaha.. Przed chwila podlałem skromnie bo w głębszych warstwach ziemi jeszcze ciut wilgoci jest.. po 200ml wody z Biobizzem Grow i Alga. Za 4h czysta woda..15 minut później lsmpy off i 2-3 dni przerwy. Odpuść w niemalowane..idzie dobrze ..panny systematycznie rosną, liście lśniące, sprężyste, pełne koloru. Pytanko do uzytkownikow HPSow..lepiej smigac na tzw.dual'u jezeli chodzi o źródło światła czy osobne lampy na vega i flo..moze jest to gdzieś napisane ale nie chce mi sie przekopywać przez mase hejtu i bzdur żeby uzyskać 2-3 odpowiedzi wskazujące odpowiedz. Z gory dzięki za poświęcenie czasu na tak z pozoru banalne pytanie...z fartem ..az zal du#e ściska ze to pecha z wora do trenowania Edytowane 5 Października 2019 przez zgREDex
zgREDex Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 Elo z wami.. Dzień 17 Vega Nie ma chu#a!! jeba#a wiedźma rzuciła klątwe na AK'cze!!... Mieszaka jakoś niefortunnie traciłem,skubany wypiął się i gdzie kur#a poleciał?! Prosto na 47,a jebani#c nie ma w osłonie przedniej środkowej części kratek żeby mocniej i precyzyjnie dmuchał to jak Shtil poszedł a że AK leżał rozjeba#y jak płaszczka podczas LST to..FIM z TOPINGIEM i SUPER CROPPINGIEM w jednej sekundzie,ciach. Do końca Vega ok.tygodnia.. Royal Crematic pięknie się zbiera pod koniec Vega.. wygląda jak wszystkie krzaki z przewagą indyk'a..piękna krępa postura. Fota z flash'em Z pod żarowy 5500k Amnezia powoli.. słabo to widzę. ..i bonus od losu..całkiem o nim zapomniałem.. Auto Purple XXL temu od ziomeczka..już zapomniałem kiedy go wrzuciłem w glebę hehehe.. ale jest..wkacu coś inplus Dzis rano dostały po 200ml wody ph 6.0 z Biohumusem Storczyk 20ml / Biobizz Bio Grow 2ml / Biobizz Alga A Mic 4ml i Canna MonoTrack Mix 1ml ( wszystko wymieszane w 1L wody). Druga dawka ale tym razem czystej wody wieczorem..250-300ml.
zgREDex Opublikowano 10 Października 2019 Autor Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Dzień 18 Vega + ( Auto Purple ~ dzien 3 vega ) Witam pany.. Dzis Auto Purple XXL został przesądzony do docelowej doniczki-9L kwadracika wypełnionego "Czarnym Złotem". Dołek pod planta obdypslem miałem z opakowania po korze z mikoryza i spryskany Biohumusem z Alg A Mic'iem. Purple przyjął bezstresowo "przeprowadzke". Ogólnie podejrzewam ,ze ma wiecej niz 3 dni bo witka korzenia ma jakieś 5cm. Warunki stałe: Temp. 25-27°C Wilgotność 55-60% Royal Crematic i Amnesia XXL dziennie kilka godzin sa podginane w celu doświetlenia. Warunki noc Edytowane 10 Października 2019 przez zgREDex
Esned Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Ładne liście jak od kapusty kiedy gołąbki roisz ? 2
zgREDex Opublikowano 12 Października 2019 Autor Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) @Esned gołąbków nie bedzie ale moze makumba na mleczku Siema.. Dzień 20 vega / Auto Purple Femi +- 5 dzien Vega. Dzis słoneczko od rana dopisało wiec dziewczyny na balkonie sie wygrzewały. Amnesia i Crematic podgielem lekko na bok aby doświetlić paki schowane wzdłuż łodygi. Dzien wcześniej były wygięte w przeciwna stronę i gdy lampy włączyły się ponownie było gołym okiem widać różnicę. W karcie menu wieczór: Przystawka: • Biobizz Bio Grow 3ml doprawiony 1ml Canna Mono Track Mix'em zaserwowane w doskonałej wodzie Muszynianka w gazie..CO2 to CO2 hahaha Danie wieczoru: • 1L wyśmienitego Humusu w asyscie aromatycznych alg od Biobizza w sosie kur#a własnym..aleee!! hehehe... ...jutro 3 tydzień, trzeba regenerować podłoże. Plonar Active który jest jednym ze składników "Czarnego Złota" zaczyna sie rozpuszczać z tego co zauważyłem grzebiąc przy ziemi.Wiec na flo będzie gleba na bogato. Wiadomo nawozy organiczne potrzebuja czasu na rozłożenie sie i wchłonięcie..dlatego trzeba myslec z wyprzedzeniem.To co teraz leję będzie efektywnie odżywiało roślinę za 5-7 dni( nawozy plynne). Szukam kogos posiadającego wiedzę tajemna (LED Cobs itp...prosze pisać na prive jeżeli ktoe czuje sie silny w temacie..bo ja to kurna nie wierzę ze takie małe cus daje takiego kopa Edytowane 12 Października 2019 przez zgREDex
zgREDex Opublikowano 14 Października 2019 Autor Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Siema Dzien 22 vega / Auto Purple XXL +- 7 dzień vega Panie znowu wróciły pod HPS'ik Ida bardzo ładnie, zwłaszcza..i to powtórzę n'ty raz pestki od RO ..best in the best. Dzis woda..duzo wody..po 500ml..ziemi przeschla ładnie..w 11L dłużej się trzymała. AK.. widać ze lekko nie miał.. Amnesia Royal Crematic Edytowane 14 Października 2019 przez zgREDex
zgREDex Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 Dzien 24 / 2 Dzień flo + Auto Purple Femi +-9 Dzien vega Siema siema.. Zaczęło sie .. jak zawsze za wcześnie,zawsze chciało by się jeszcze ten 1 tydzień Vega hehehe...w stawce tak naprawdę licza sie jak na razie tylko Amnesia i Crematic. Wczoraj otworzyłem boxa ,zajeba#o sensi pięknie , patrzę pod liście..flo. Wczoraj dostały rano: 200ml wody z 4ml biobizz bio grow i 4ml Alga A Mic'em (proporcje na 1L H2O) i wieczorem 300ml wody z Canna Terra Flores 5ml + 2ml PK 13/14 + 2ml Mono Track Mix'a ( -//- ). Kupiłem na allegro ...kur#a właśnie hahaha wczoraj zasilacz od HPSa stwierdził : ni chu#a!! nie włączę się.. gon sie leszczu ze swoimi paprotkami hahaha..taka faza.. Ale juz jutro bede miał nowy.. sprzedawca uczciwy i rozumiejący sytuację niemal natychmiast wysłał komplet a stary na jego koszt odeśle. Respect. Sa jeszcze ludzie na tym świecie a nie same kur#y dookoła, gdzie się nie spojrzysz ktoś cię obcina żeby tylko z dups#a strzelić. No zamówiłem leda..nie ukrywam ze to czarna magia w czarnej dup#e dla mnie.. brałem kur#a bo fajnie wygląda buahsgsfs 🤣🤣🤣🤣 bez kitu hahaha. Mocy mam pod dostatkiem wzielem z ciekawości...Żarówka panel led e27 grow 120w do uprawy roslin /admin - link do aukcji allegro wygasł/ Ktos mi powie czy to coś .. wogle warte? Niczym goryle we mgle (retusz) 1 2
Recommended Posts