vitecky Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ostatni up przed ścinką Tydzien 8 Mala zgubiła mnòstwo liści, musiałem wyjechac na tydzien takze dostaje juz samą wodę, po moim powrocie scinka, widac juz większość mlecznych trichomów
vitecky Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2019 Tydzien 9 Scinac czy jescze poczekac ? Swiezy jestem wiec prosze o opinie Dodam ze trichomy na zmiane przezroczyste z mlecznymi podlewana od tygodnia sama woda
vitecky Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2019 Własnie zvapowalem malego sampla i jestem uwalony strasznie tak wiec jutro scinka pozdro
vitecky Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ścięta w 9 tygodniu przed i po @Vito chyba mozna dodac do zakonczonych dokładny wynik podam po wysuszeniu pozdro
vitecky Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2019 Celem uzupełnienia formalności suchego wyszło 60g, z czego ok 2 g przetestowane. W sumie jestem zadowolony patrząc na to że to mój pierwszy grow. Niedługo ruszam z kolejnym trochę większym projektem. POZDRO
Recommended Posts