lolaszek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 15 godzin temu, Dzik napisał: widać grube liście masa rośnie jak u koksa na cyklu wiesz już może ocb z tymi oklapniętym i liśćmi? wygląda jakby jedną miała bardziej jaka wilgotność? Wygladaja jakby im wody brakowalo albo za wilgotno jakby paruja strtasznie i klapna. Cytuj
kosa0305 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Nie mam pojecia wlasnie o co chodzi ;( Nic sie nie zmienia. Kolor ladny caly czas rosnie ? moze powinienem podrkecic pompke ? by z wiekszym impetem wode podawala . Ma ktos jakis pomysl ? Cytuj
Dzik Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 podkręcić pompkę to myślałem,bo prześwit swiatlo-woda to chyba nie jest mierzysz wilgotność? Cytuj
bortek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Moze faktycznie jest za wysoka wilgotnosc w boxie Cytuj
kosa0305 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Tak mierze ale teraz Wam nie powiem ? odezwe sie jak bede na miejscu. O ile dobrze pamietam bylo miedzy 40 a 50 procent. Ale powiem Wam dokladnie ? Cytuj
kosa0305 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 jest 31 % wilgotności . Cytuj
kosa0305 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Siemanko ? roślinki chyba dobrze zareagowały na trening FIM ? już sa odrosty ? podkręciłem pompkę i zobaczymy czy ta jedna roślinka bedzie miała bardziej sprężyste liscie ? ogólnie to ładnie idą w górę w sobote bedzie 4 tydzien zakonczony. Mam pytanie odnosnie wzrostu. nie chce aby one miały po 1.5 m wysokości.... bo nie bedzie miejsca w namiocie ? myślałem o siatce ...ale jeszcze tego nie robiłem... nie wiem kiedy najlepiej ją założyć ?? doradzicie cos? tutaj lapcie kilka fotek. 2 Cytuj
bortek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zdrowiutkie sa tylko tyle ze opadniete ciekawi mnie to dlaczego 1 Cytuj
kosa0305 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Moze taka odmiana i tak ma byc ? sam nie wiem. Kolor sie zgadza nic sie nie dzieje w zlym kierunku wiec narazie sie nie martwie. Jak napisalem podkrecilem ciut w gore pompke teraz daje wiecej wody. No i patrzylem jak wygladaja korzenie to powiem Ci ze ciul ich jest teraz ? jestem w szoku ogolnie. Jak robilenpierwsza uprawe na ziemi. To po 3 tygodniach krzaczki byly 1/3 wielkosci tego co widzisz na zdjeciach. Wiec hydroponika jak najbardziej na plus. Zobaczymy efekt koncowy ? Cytuj
Recommended Posts