Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano
38 minutes ago, Triskele said:

Moje panny mają fryzurę na " Irokeza"

A widzialem widzialem biedaki ? tez myslalem zeby defo zrobic ale to raczej nie na pierwszy grow narazie zostane przy toppingu kibicuje wam :weed_victor:

Opublikowano
Just now, Triskele said:

Mój to miał takiego stresa,  że przez pierwszy tydzień topy z linijką mierzył, czy mu rosną czy je zablokował:)

Hahaha ? nie ma co sie dziwic ogolocone Jak cholera ale dobrze ze sie zebraly moze czegos sie naucze ?

Opublikowano
6 minutes ago, Triskele said:

Nie jestem bezstronna w ocenie moich dziewczyn, jak myślisz jak na dwa tygodnie kwitnienia i dwa razy pruning to chyba topy nie są najgorsze ? ?

Ladnie leca ciekaw jestem Jak to wszystko na koncu wyjdzie tym scrogiem tez mnie zainteresowaliscie

Opublikowano (edytowane)

Dzien 14

Roslinki dzisiaj przeszly topping I zostaly podlane 750ml wody I teraz rowniez ja sie stresuje nie jestem pewien czy odpowiednio to zrobilem sorry za jakosc zdjec ale nie moglem zrobic lepszych ?

IMG_20190329_155312.jpg

IMG_20190329_155258.jpg

IMG_20190329_154242.jpg

IMG_20190329_153513.jpg

Edytowane przez Virandell
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minute ago, Judaista said:

Dobrze zrobiłeś, jeszcze tydzień max 10 dni i możesz przełączać.

No to kamien z serca dzieki ^^ myslisz ze powinienem pochowac niektore liscie zeby odrosty odslonic ? Chociaz I Tak ciezko by bylo to zrobic one wielkie sa I praktycznie Pietro na pietrze jest czy zostawic Jak jest I jakos sie wybija ?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+