Creso Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 który to już dzień flo ? ładnie to wygląda :)
michal_o Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2019 14 minut temu, Creso napisał: który to już dzień flo ? ładnie to wygląda ? Różnie mi zaczęły kwitnac więc sam nie wiem dokładnie który której ale pierwsze wlochy na Bananie i ogólnie oczywiście (przynajmniej mam nadzieję że nasion nie pomylilem) pokazały się w walentynki 14.02. Dzisiaj 9 tydzień. 65?
Esned Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @michal_o to jeszcze pewnie z dobry miesiąc do końca ? wyglądają apetycznie napewno przy hps wycisnął byś z nich o wiele więcej ? z fartem do końca
michal_o Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) 50 minut temu, Esned napisał: @michal_o to jeszcze pewnie z dobry miesiąc do końca ? wyglądają apetycznie napewno przy hps wycisnął byś z nich o wiele więcej ? z fartem do końca Wiadomo. Cfl to porażka. Jedna z czterech jutro albo pojutrze jako taki flush i poczekać aż przeschnie ziemia trochę parę dni zostawić na suchej i kosa bo nie ma co jarac a ciśnienie coraz większe jak się ma pod ręką takie słodkości. Która? Nie wiem, zależy od trichomow (mocy!) jak obczaje bo już ponad tydzień nie sprawdzałem ? Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez michal_o
Creso Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 wystarczy popatrzeć i chce się zapalić ? 1
Esned Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zamawiaj hps pestki tnij niedługo te i ruszaj z nowym projektem !!!!
michal_o Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Narazie szukał będę ledow z tego wzgledu ze nie ja place za prad na chacie. Jak nic nie znajdę to na flo nastepne wezmę 250w hps i tyle. Te jeszcze potrzymam poza tym co zetne do jarania sobie na dniach, bo i tak i tak musze dozbierac troche grosza i odzywki nowe bo poszły prawie całe ziemie pestki lampe ph moze ec metr kupic. No ale mam też jeszcze myśl i żeby te cztery po scieciu wystawić na ogród co by spróbować je zrewegowac. Dobre geny potencjał jest. Zobaczymy jak to się rozwinie. ?
rooky Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 ja wlasnie na rewega stawiam w tym roku chce zobaczyc czy podolam
michal_o Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2019 18 godzin temu, rooky napisał: ja wlasnie na rewega stawiam w tym roku chce zobaczyc czy podolam No ja też pierwszy raz będę próbował. Banana właśnie została wyfluszowana tak że kwestia dwóch tygodni i kosa z tą jedną. Co prawda nie zmieszcze się w czasie jaki chciałem ale parę dni obsuwy to nic takiego, przynajmniej o ile mi to wyschnie do 17.05 ?
Recommended Posts