Goku Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 Z tego co wiem to wersja hlg ma sprawność 94% więc generuje mniejsze straty. A elg sprawność 91%.
Goku Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Wskazania watomierza będą skakać jak w sieci domowej masz spadki napięcia. Teraz tak patrzę na te piękności i widzę że masz ten sam problem. Z jednej strony wykazują lekkie przenawoženie. Końcówki lekko przypalone Przy jednoczesnym widocznym braku mg i pk. Pod te nasze ledy podobno dobrze się sprawdzają koksy metropa. Widziałem fotorelacje z ich udziałem. Ale narazie do wykorzystania mam sporo advance n. Co. Edytowane 25 Marca 2019 przez Krystek1
lolaszek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 UPDATE W skrócie - planty przeszly indukcje i zaczeły kwitnąć - podlewane dwa razy pod rzad już koneserem na kwitnięcie + calmag - Jutro dostana podlanie woda z calmagiem i cukrami i dam im pierwszy raz mikro i makroelementy od GHE. W planach bambusowe patyczki bo moze byc grubo ? Green Gelatto - rozlozona na boki coby zajmowala tyle miejsca co 2 banany jesli ma to sens ? Banana 1 banana 2 calosc swiatlo calosc bez swiatla lampa flash Sugestie ? 1 2
bortek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Moja sugestia ze jest moc a boxy ambieny moimzdaniem najlepsze 1
lolaszek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, bortek napisał: Moja sugestia ze jest moc a boxy ambieny moimzdaniem najlepsze Nie powiem , kosztowal swoje... ? Jak sie odkuje z kasa to wrzuce 2x taki panel do siebie albo cos mocniejszego ale minimum do konca roku nic nie zmieniam . Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez lolaszek
Goku Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ja bym im dał teraz coś na wzmocnienie korzeni i rozrost. Przy indukcji prawdopodobnie nie tylko Góra idzie szybko ale też korzenie przyspieszają. A wielu zapomina o korzeniach. Pozdro 600.
lolaszek Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 10 godzin temu, Krystek1 napisał: Ja bym im dał teraz coś na wzmocnienie korzeni i rozrost. Przy indukcji prawdopodobnie nie tylko Góra idzie szybko ale też korzenie przyspieszają. A wielu zapomina o korzeniach. Pozdro 600. Są codziennie pryskane rhizotoniciem.
Recommended Posts