Triskele Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 W dniu 26.03.2019 o 21:05, Dzik napisał(a): wysokie ec zabija bakterie które produkują te same składniki które dostarczają bezpośrednio nawozy mineralne - zgadzam się z tym i biorę pod uwagę niemniej jednak pozwalać roślinie chorować z powodów niedoborów substancji odżywczych jest dla mnie co najmniej "dziwną filozofią" A ciekawostka, gdy się stosuje mikoryzę mineralny fosfor jest inhibitorem formowania się mikoryzy. Przy bio fosforze nie zaobserwowano aż takiego wzrostu. Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dzień 53 od przełaczenia na 12/12 panienki nie wykazuja chwilowo zadnych braków , a poprzednie chyba udało mi się pochamować ponieważ już nie bladna ani nic nie żółknie , kończy się mi już bio bloom więc niedługo wleci biotabs pk 5-8 , jak myślicie dobrze ida ? 3 Cytuj
michal_o Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Będziesz miał po 100-120 dniach flo takie patyki cienkie a długie jak @maurycy wrzucił dziś czy tam wczoraj. ? 1 Cytuj
Stary czlowiek i moze Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 jaka masz tam temp i wilg? bo listki jakies takie podejrzane ? Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 4 minuty temu, Stary czlowiek i moze napisał: jaka masz tam temp i wilg? bo listki jakies takie podejrzane ? w nocy 23 , w dzień 29 stopni a wilgotność pewnie z 20% Cytuj
Stary czlowiek i moze Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 wlasnie przez ta wilgotnosc małą masz takie listki :< podnies wilgotnosc to moze popuchnie ? Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Stary czlowiek i moze napisał: wlasnie przez ta wilgotnosc małą masz takie listki :< podnies wilgotnosc to moze popuchnie ? nawilżacz będzie git ? Cytuj
michal_o Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 A co to tam takie czarne na tym filtrze? ? Cytuj
Stary czlowiek i moze Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 ja tam nie widzze nic czarnego ? ano zdałby sie by podbic do40-50% Cytuj
Pomidorek Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Przydałoby się sprawdzić jaka jest wilgotność, a dopiero później podbijać... na oko to sobie można powiedzieć ? Cytuj
Recommended Posts