A ta na ostatnim zdjęciu to wyobraź sobie że wykiełkowały razem i ogólnie było dziewięć sztuk i pięć wystawiłem na balkon. Wtedy miałem namiot osiemdziesiąt na osiemdziesiąt i dokupiłem ten drugi zestaw to przyniosłem dwie sztuki z balkonu i jedna to taka mała z grubą kolbą a druga to ta co musi jeszcze trochę poczekać. Ona była zablokowana mała i nędzna ale jak i nią zadbałem i się odblokowała to zobacz jak ładnie się odwdzięcza i myślę że będzie fajna sztuka 😉
Też już tak myślałem ale chcę ogólnie je jeszcze przetrzymać bo tak max do 3go sierpnia bo na serio po finalpart (ripen) zrobił się wysyp nowych pistyli i kwiaty rosną jeden na drugim i wiem że nie widać tego na zdieciach ale zaraz postaram się zrobić jakąś wyraźną fotkę żebyś zobaczył a poza tym jak patrzę przez lupę to praktycznie same mleko a ja chcę bursztynu więcej 😉 właścicielka mieszkania ma ADHD 🤪🤣🤣🤣🤣
Big bud, b52 i bud candy juz ci się kończą???
To ile ty tego dajesz?
Ten preparat do przepłukania na sam koniec to chodzi tobie o flawless finish od AN? Mam i nie widzę specjalnej różnicy między nim a płukaniem samą wodą.
Recommended Posts