Judaista Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Tak tylko topmax. Stary dobrze by było gdybyś zaczął sam ogarniać co, jak i kiedy robić i lać, bo to twoje drugie grow, a tylko bazujesz na tym co ci inni napiszą. Nie zawsze będzie ktoś, kto ci powie co masz robić. Cytuj
Didi92 Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Opublikowano 8 Lutego 2019 Wiem wiem ale Ty jesteś zawsze hehe świry dzięki za wszelką pomoc Cytuj
bortek Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Rosliny ladne ale tak jak jude mowi wiecej wlasnej inicjatywy bo bedziesz musial tam wpisac growlog judaisty. Z farcikiem Cytuj
Dzik Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 wszystko fajnie ale @Didi92 szukałem po necie growlogow z tą lampą. Teraz się okazuje że najciemniej jest pod latarnią . Edytuj proszę pierwszy post. Tam możesz zmienić nazwę growloga. Zrób to jak w regulaminie: lampa, moc, odmiana, dodatkowe info. Nie zaglądałem tutaj z powodu nazwy. Ja przestudiuję sobie twojego growloga od początku. @Miś zapadł w sen zimowy i się nie czepia o to :-) Cytuj
Didi92 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam no ale wszystko jest opisane 1 Cytuj
Didi92 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Opublikowano 9 Lutego 2019 Edytuj proszę pierwszy post. Tam możesz zmienić nazwę growloga. Zrób to jak w regulaminie: lampa, moc, odmiana, dodatkowe info. A wszystko to jest ? Cytuj
Didi92 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Opublikowano 9 Lutego 2019 Po co zmieniać nazwę tematu nie rozumiem ? Cytuj
bortek Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 przeczytaj jak robic growlog to zrozumiesz Cytuj
Didi92 Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Opublikowano 9 Lutego 2019 Czytałem i nie naruszam regulaminu wpisując kolejny grow log Cytuj
Recommended Posts