Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
19 godzin temu, kamfra567 napisał:

Moim zdaniem ph prawdopodobnie wody którą podlewam jest dobre a te liście są popalone od lampy a ja jako debil podlewając roślinkę podlałem listki a lampę mam włączoną 24h/7

Jesteś w stanie zmierzyć to pH, czy tylko Ci się wydaje?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, kamfra567 napisał:

?

Nie mogę że względu na niską temperaturę w pomieszczeniu jest około w nocy 12stopni lampa podwyższa temperaturę do średnio 22 stopni i to jest problem

A jesteś w stanie zakupić mate grzewcza lub termowentylator? Nie musi być to jakieś mega drogie byle by utrzymać 18 stopni w boxie.

Edit: Zapytaj się @Pomidorek , on posiada termowentylator może będzie Ci wstanie coś doradzić , łapka ?

Edytowane przez GanjaRider
  • Upvote 1
Opublikowano

Zwykły termowentylator z Castoramy czy innego sklepu, za 30 parę złotych kupiłem... Ustawiłem w pomieszczeniu z boxem, nie bezpośrednio w boxie bo raz że szkoda miejsca a dwa po co ma dmuchać gorącym powietrzem bezpośrednio na Rośliny... Bez niego miałbym teraz pewnie martwe badyle ?

• Thanks 1
  • Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra sytułacja wygląda w ten sposób moje roślinki maja dziś 30 dzień zaczęły kwitnąć są nadal małe idą w górę przełożyłem żarówkę na kwitnienie bo już włoski zaczęły się pokazywać i nie wiem czy dobrze zrobiłem z tym przełożeniem żarówki czy miałem zostawić jeszcze ta na wzrost żeby trochę podrosła

Opublikowano
7 godzin temu, Pomidorek napisał:

Jak masz żarówkę na flo to dobrze zrobiłeś, roślinka i tak będzie dalej rosła... Mógł byś wstawić jakąś fotkę ;)

Opublikowano

Dobrze byłoby gdybyś dawał upki częściej... Moge się mylić, ale czy na zdjęciach nie ma czasami żółtych końcówek? Ja bym dał im dwa podlania sama wodą, ale moje motto jest takie że lepiej mniej niż więcej :)  jak zdecydujesz jednak lać nawozy to zacznij od połowy dawki ?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+