Rajmondo14 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Witam Mam mały problem, a mianowicie mam 6 krzaczków 3 przesadziłem z doniczek odrazu jak przeniosłem z domu na pole. A 3 dalej były w doniczkach i wkopałem w ziemie. Z tymi pierwszymi nic się nie działo czasem zżółkł liść ale rzadko po 2 tyg przesadziłem te 3 z doniczek w glebę i było 5 dni bardzo obfitych deszczy. I zaczęły żółknąć a jedna ma jakieś purpurowo żółte liście. Te 3 co żółkną już długo kwitną i zastanawiałem się czy nie z ciąć ich i po opadach zaczęły robić się takie jaja . A i w doniczkach miałem zwykłą ziemie uniwersalną. A tam gdzie przesadziłem to jest zwykła ziemia jak w polu ale wszystkie rośliny są w tym miejscu więc nie wiem. Proszę o pomoc z góry dziękuje Link do całego albumu: http://trawka.org/gallery/album/755-1xblackberry2xfruit-juice2xamnesia1xak472/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmondo14 Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 Właśnie już zamówiłem myślę że będzie ok tylko się zastanawiam czy 1 nie zciąć Jutro będę sadził w growboxie więc kupie jeszcze ten sam nawoz tylko indor Link to comment Share on other sites More sharing options...
badgrass Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 A ja polecam nawóz sypki typu azofoska. Na outDoor nie robimy treningu roślin ! Od kiedy i dlaczego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Bo nie potrzebny ? Chyba że ktoś musi mieć nisko krzaki. Lepiej chyba im większy krzak prawda ? Im większy tym więcej ma gałęzi co prowadzi do większej ilości materiału ? Skoro Ty trenujesz to trenuj dalej ale nie jest to dobry pomysł. Ja Ci nie udowodnię (a może w przyszłym roku, kto to wie:D) ale zasadź sobie dwie normalne odmiany, jedną trenuj jak chcesz a drugiej daj 100L dobrej ziemi i puść wolno. Powinieneś wtedy zrozumieć czemu się nie robi treningu hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmondo14 Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 Akurat ziołem i puściłem wolno roślinki to co LST miało zrobić to zrobiło to. Oto mój growlog zrobiłem przed chwilom proszę obejrzeć http://trawka.org/gallery/album/755-1xblackberry2xfruit-juice2xamnesia1xak472/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaQu Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Ja z doświadczenia wiem ze trening na outdoor ma sens przy dobrze nasłonecznionej miejscówce. Roślinki mają długiego wega to na spokojnie zdarzą odbić i pięknie sie rozrosnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 No i malina, ta wygięta się podniesie, a jak nawozy przyjdą to daj im dawkę i pozostaje tylko czekać, poprawiłem nazwę tematu i przeniosłem go do growlogów, staraj się raz na tydzień/dwa wrzucić aktualizację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Ja tam nigdy nie stosowałem treningów na oucie i miałem lepsze plony niż niektórzy z treningiem , w dodatku nie używałem prawie nawozów dobra ręka i dobre geny czynią cuda Ale jak kto woli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmondo14 Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 Vito mam pytanie czy BIOBIZZ TRY-PACK OUTDOOR ZESTAW BOOSTERÓW I NAWOZÓW 3x250ML można to łączyć tzn czy do 1L wlać po parę ml z każdego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Można łączyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.