Medicaluser Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Ładnie ciekawy jestem wyników i klonów
Dr Greenthumb Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 ambitnie, będzie ciekawie, fajnie jak tak wyprowadzisz jak na foto.... czyli jeszcze 2x topping
bortek Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 O widze ze trening bedzie kozacki sam nigdy nie probowalem dopiero ostatnio byl moj pierwszy toping. Z farcikiem do przodu
Maszyna Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Wyszło profesjonalnie oby teraz rosły jak szalone, choć pod tymi ledami to raczej trudno nie rosnąć
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 W temacie klony , kiedyś zrobiłem podobnie jak Ty że wykorzystałem trening by pozyskać klony, tyle że zamoczyłem w ukorzeniaczu i potem do Jiffów i po 7 dniach korzenie miały 10 cm polecam ten sposób.
Nowy84 Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Opublikowano 5 Listopada 2018 Nie mam środka ukorzeniajacego (typowo), dodałem trochę RootComplex z zestawu Hesi do wody. Może coś pomoże. Jak pojawi się kawałek korzenia wstawię do krążków dwa najładniejsze.
Nowy84 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Opublikowano 8 Listopada 2018 Dzień 21. Roślinki zbierają się powoli do życia po pierwszym treningu. Na wszystkich widać delikatny przyrost. Grapefruit odbił najładniej. Wydaje mi się, że umieszczenie go z pozostałymi odmianami było błędem. Od początku idzie jak szalony. Widać to zresztą po "klonach". Z Grapefruit pobrałem W sumie dwa. Główny pęd i jeden boczny. Ten boczny jest rozmiaru pozostałych głównych szczytów. Boję się, że porosnie na cały namiot, zanim pozostałe rośliny będą gotowe do przelaczenia FP. Dziś fotek nie będzie, chyba że później troszkę.
Nowy84 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Dzień 22. Cztery dni po ogoloceniu roślin prawie do zera. Grapefruit jest potworem... Banan #1 Banan #2 Lemon shining silver Haze Grapefruit Edytowane 9 Listopada 2018 przez Nowy84 2
Maszyna Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Nooo widać że trening się im podobał
Pomidorek Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Rzeczywiście... Grapefruit wybija się ponad resztę, może +1 ścięcie szczytów żeby reszta go dogoniła przed przełączeniem na 12/12? w ogóle na ile szczytów planujesz je robić?:) będzie się tu działo oj będzie ^^
Recommended Posts