600 W HPS Strawberry Banana,Green Crack,Bubba's Gift, God's Gift , Original Grand Daddy Purp, Girl Scout Cookies
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Przynosiłem je do domu z dworu i kwitły normalnie na samej końcówce na głównym topie sie tak działo -
Przez kolober · Opublikowano
Ale musisz chyba o uprawie zewnętrznej? Bo jak tak to możliwe dlatego że w okresie zbiorów czyli wrzesień, październik jest dość wilgotno i te liście nie wysychają tylko zaczynają gnić jak ich nie usuniesz. I też mi się tak zrobiło dlatego na następną uprawę usuwałem na bieżąco stare liście i było si👍 a w boxie jak masz dużą wilgotność i do tego jeszcze jak zrobią się kieszenie powietrzne to robi się ta sama akcja, dlatego zaleca się utrzymać wilgotność 45%-50% 😉 -
Przez kolober · Opublikowano
To na pewno i na tą nową uprawę już kupiłem lepy i też mam zamiar używać tylko to zawsze było a kupię następnym razem bo jak zwykle wyleciało z głowy 😅 i taka samo wczoraj specjalnie jechałem do ulubionego growshopu po nawóz i miałem kupić drut do lst no i co? No i pije kawę i jadę do ogrodniczego🤣🤣🤣🤣po druty 🤣 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Może i racja ale 2 razy tak miałem i za każdym razem pleśń w topie nawet jak mieszak chodził @Bestia_86 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Oczywiście że normalne bo pąki wyciągają max wartości odżywczych z liści..😉
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts