600 W HPS Strawberry Banana,Green Crack,Bubba's Gift, God's Gift , Original Grand Daddy Purp, Girl Scout Cookies
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo420👊 Witam serdecznie wszystkich 👋 w końcu nastąpił ten piękny dzień hervestu 🔥💪 Jedna z panien a mianowicie Super LSD tą bardziej zbitą postanowiłem wytrymować na mokro i zanim ją zetnę i szczerze to ta technika nie jest dla mnie😅 Dlatego trzy pozostałe będą trymowane na sucho i tak o wiele lepiej mi się to robi😉 I muszę że każda z nich jest pięknie oszroniona ale znalazłem miejsce gdzie będę mógł sprawdzić zawartość Tadka w poszczególnych odmianach. Tak że jeżeli tylko dostanę wyniki to na bank je wstawię w formie zdjęć. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo Wojtuś zwiększ lekko ilość grow tak o minimum 0,5ml aż odzyskają trochę kolor i zwiększ bloom o pół ml One mają deficyt azotu a i bloom też im się przyda Pierwsze podlanie zwiększ po 1ml i tego i tego a później od drugiego podlania zmniejsz ten 1ml do 0,5ml tego i tego i tak zostaw. Pozdro -
Przez Rysiu · Opublikowano
Coś im ewidentnie nie pasi. Nawet e maluchy jakieś popalone jakby albo z dużymi deficytami. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Ileż one mają, że tak żłókną?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-