bortek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ten mlyneczek elegancki. Widac ze solidniejszy
Dr Greenthumb Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Mikroryza to rzeczywiście dobry produkt, trochę dosypałem i patrzcie co wyrosło ? 1
Dr Greenthumb Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 odmiana nazywa się Cambodian
PolskiHERO Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 52 minuty temu, Dr Greenthumb napisał: odmiana nazywa się Cambodian miałbyś może jakiegoś printa na zbyciu ?
Dr Greenthumb Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) UP "Welcome to the jungle" To w końcu coś o roślinach, nie jest tak jak bym chciał. Na tym etapie powinienem mieć zdrowe ciemno zielone liście. A z tym jest różnie..., każda roślina narzeka po swojemu. Wodę też potrafią pić skrajnie różnie, jedna roślina dostała dodatkową kolejkę 3l - taki z niej pijak. Może nie powinienem iść w light mixa z moim stylem opiekowania się roślinami. Wiecie jak jest, każdy sobie poprzeczkę stawia coraz wyżej w każdym hobby. Światło odpaliłem 660W Lumatec, niech się smażą To zapraszam do ogródka..... Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Dr Greenthumb 1
Pomidorek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Fajnie fajnie, na jesień będzie tłusto
Dr Greenthumb Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) 16 godzin temu, Pomidorek napisał: Fajnie fajnie, na jesień będzie tłusto Pewnie tak, ale zaraz święta, w styczniu 2 tyg urlopu i trochę się martwię że nie będę miał czasu doglądać na sam finał. @Pomidorek A Ty zrób w końcu te fotki bez ? Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Dr Greenthumb
Dr Greenthumb Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Trochę mnie już oczy męczą od zaglądania do boxów i zamówiłem sobie okulary. Ktoś z was używa albo tez o tym myślał? Też powinny lepsze zdjęcia wychodzić przez to szło. Okulary równoważące światło i kompensujące unikalne spektrum światła GROWY LED (zielona soczewka) i HPS (niebieska soczewka). Balansują barwę światła LED dla roślin do normalnej, dzięki czemu praca przy roslinach staja się bezpieczniejsza, łatwiejsza i przyjemniejsza. W skład zestawu wchodzą: - oprawka z tworzywa sztucznego - dwie pary soczewek (niebieskie i zielone) - ściereczka do czyszczenia soczewek - futerał z materiału Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Dr Greenthumb 2
Recommended Posts