Lukasiek Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 14 dzień życia roślinka wygląda tak. Proszę o wszelką pomoc oraz porady jak coś będzie nie tak.
GanjaRider Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Zdrowo fajnie i elegancko , zaczynasz już je podkarmiać czy jeszcze nie ? Edit. Teraz dopiero sprawdziłem ziemię , nvm ? Edytowane 24 Października 2018 przez GanjaRider
Lukasiek Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 26 dzień życia A tu po lst myślę że dobrze wykonane. Najwyższy szczyt jak najbliżej ziemi. Jak narazie nie dopatrzylem się żadnych problemów z roślina. Ale jeśli takowe będą to poproszę o pomoc
Lukasiek Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 39 dzień rośliny. Zdjęcia dodam trochę później ;). Dokładnie to jakoś 2-3 dni temu zaczęła kwitnąć i tu mam parę pytań. Jest kilka odrostow ale te duże liście zakrywaja dostęp światła. Czy mogę je odciąć? Lub jest jakiś inny sposób? Czy jak będę używał nawozu alga Bloom to też przed ścinka muszę wypłukać ziemię tydzien-2przed woda? Lepiej kupić neutralizator zapachu czy filtr węglowy?
Lukasiek Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 45 dzień roślin. Czy uprawa ma się dobrze? Prosiłbym o ocenę. Od początku pojawienia się oznak kwitnienia leje nawóz alga Bloom. 1
Lukasiek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) 50 dzień Wydaje mi się, że wszystko idzie dobrze. I takie pytanie. Można coś zrobić z tymi liśćmi lub czy światło również dojdzie do dolnych topków? Ponieważ na dole też kilka się znajduje a są prawie przy ziemi i przykryte dużymi liśćmi. Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Lukasiek zmiana tekstu
Nowy84 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Teoretycznie automatów się nie stresuje (nie licząc technik LST). Jednakże czasem nie ma innego wyjścia. Spróbuj liście powciskac pod ważne dla Ciebie topy lub podwiaz je tak, aby te topy odslonic. Są ludzie, którzy również przy odmianach fotoobojetnych usuwają liście.
Lukasiek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Dzień nr 60 Liście zaczęły robić się żółte. Ale to chyba normalne w tej fazie?
raven4554 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Wygląda na taką trochę wygłodniałą.
Recommended Posts