bortek Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 Mysle wlasnie ze to nie problem. powoli zbliza sie polowa. Teraz czas na druga byle bez problemow
bortek Opublikowano 12 Października 2018 Autor Opublikowano 12 Października 2018 Siemka dzień 56flo.27.powolutku mija 4tydz.kwitnienia panny dostają nawozu na przemian z sama woda.ogarnolem problem z wilgotnoscia ten wyciag td silent 350byl za slaby podłączyłem od ziomka drugi wyciag wilgotność 45%.takze zamówiłem td silent 500mysle ze będzie git. Nastepny up za tydzień pozdro 2
Dr Greenthumb Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 a pokaż jak masz wentylację poprowadzona, a czemu kanałowy a nie promieniowy ? sam kiedyś nie mogłem się zdecydować co lepsze. niech puchną
Judaista Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Te główne ktore się wybijają będą jak kije bejsbolowe, wgl ty masz tam kamerke czy mi sie wydaje
bortek Opublikowano 12 Października 2018 Autor Opublikowano 12 Października 2018 Tak to wygląda tylko z przodu jest jeszcze filtr węglowy.wybralem ten wentyl bo jest naprawdę cichy wraz z tlumikiem a spie w tym pokoju. 10 minut temu, Judaista napisał: Te główne ktore się wybijają będą jak kije bejsbolowe, wgl ty masz tam kamerke czy mi sie wydaje Tak mam kamerkę wifi czasem sobie zaglądam he he
bortek Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 Siemanko mam pytanie znalazlem dzisiaj na jednym krzaku w jednym miejscu chyba jajco zaraz wyrwalem przegladnolem reszte nie ma wiecej. Jaka moze byc przyczyna? Wysadzilem dzisiaj tez nastepne nasiona w drugim box 5 critical RQS i 5 mendocino skunk od Paradise Seed
bortek Opublikowano 15 Października 2018 Autor Opublikowano 15 Października 2018 No i tak jak myslalem byly jajca na jednym krzaku niestety juz popylily nie wiem na ile ale na jednej roslinie widze juz zalazki pestek tak wiec najgorsze sie stalo i lipa jak ch*j. Bede jaral z kamyczkami teraz zastanawiam sie gdzie byl blad. Pozdro i z farcikiem
Judaista Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Nigdzie nie było błędu, niektóre rośliny po prostu się hermią, bo mają to w genach. Jeśli oślina ma skłonność, to wystarczy ze np miała za sucho przez 2 dni i tyle, nie mogłeś tego przewidzieć
bortek Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 Trudno teraz caly czas kontroluje czy nie ma jajec. Narazie leca zdrowo tak mi sie wydaje A w malym namiocie tez zaczynaja wychodzic nastepne na ktorych bede probowal toping i moze fim
bortek Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 Witam wszystkich zrobilem dzisiaj pare fotek trichomow az sie zdziwilem koncowka 5 tygodnia flo. A tu tyle mlecznych i zaczynaja sie miodowe. Nie za szybko? A topy maja jeszcze sporo do puchniecia
Recommended Posts