Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 tak jest dobrze ? A w szklance z wodą nasiona trzymałeś Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 ku**a to po co zamówiłem tamten wentylator? Kurde EKO-CLIP FAN RAM 2-biegowy Ø20cm 15W wentylator z klipsem - 67,00 zł - 1 - szt. I co to jest to Cytuj
Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 49 minut temu, Pasjonista napisał: Filtr nie podłączaj pisałem ci już, tłumik też nie podłączaj W boxie tylko lampa na samej górze , Wentylator ten co kabelki podłączałeś , na górze ze srebrną rurą metrową,która idzie przez rękaw na zewnątrz boxanie wentylator mieszający wyżej od donić 20 cm A teraz przeglądaj forum i ucz sie bo nikt za ciebie tu nie będzie tobołków pod góre dźwigał Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 A czyli zle mam wszystko nie mogę ok jak przyjdzie wentylator to go tam zawieszę a one wysokie będą bo ta lampa wisi w połowie boksa Zostawiłem tak jak jest A donczwgo są te krople i ten proszek? Dostałem jeszcze 2 baniaczki tego płynu Cytuj
Didi92 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jak już wyjdą ponad powierzchnie to wsadzić je pod lampe? W boxie ? Cytuj
Didi92 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Na ile godzin pod lampa 24h na 24? I kiedy przesadzić do docelowych donic? Cytuj
Nowy84 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ja od razu miałem 18/6. Może być 24. Ps. Ty masz bez AF, więc chyba 18/6 będzie ok. Cytuj
Didi92 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Oki a powiedz mi mordko one wysokie będą nie będę musiał nic z lampa robić ? Czyli teraz jeszcze ich nie wkładać pod lampe do boxa ? Póki nie wyrosną A powiedz mi jeszcze kiedy ja mam wlewać ten nawóz co kupiłem i co jakiś czas podlewać roślinki Cytuj
Nowy84 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Nie wiem jak wysokie. Sprawdź w opisie u sprzedawcy. Dopóki nie wyjdą z ziemi nie potrzebują światła. Bierzesz w rękę doniczke przed pod podlaniem. Zapamiętujesz wagę mniej więcej. Podlewasz. Jak doniczka znów będzie lekka - podlewasz. Nie wiem jaka ziemię kupiles, ale masz z Growshopu. Ja używam BioBizz LightMix i 3 tygodnie ponad na zwykłej wodzie jadę (reguluje pH), więc nawozem bym się nie martwił jak na razie. Pamiętaj, że rośliny można "przekarmic" czego efektem jest wstrzymanie wzrostu. I można też przelać. Lepiej zniesie suche podłoże jak błoto. Cytuj
Recommended Posts