Pasjonista Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 Dzień uprawy 42 Dzien kwitnienia 37 Oprysk z oleju Neem pomogl na maczniaka i bialy nalotz nie pojawia sie na lisciach , za to ziemiorki lataja jak szalone . Patent z kurkuma , plynem do nyczyn i octem sprawdza sie jak na zdjeciach , to tylko z jednego dnia. Caly projekt lezy w gruzach bo nie chce dokladac nowych roslin do tego samego boxa , takze pojade z tym do konca i cos nowego zaczne. Podlewane sama woda. Pozdro
Gucio Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 ziemiorki krzywdy nie wyrzadzaja, dopoki nie maja zbyt sucho, problem tylko w tym ze jak wszystkie inne muszki strasznie wkurwiaja :D a roslinki kozackie
Miś Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ale nawalone tych muszek .., też miałem z tym problem jak pewnie wiesz. Teraz box uszczelniony matą węglową, do tego wszystko czyściłem i dałem parę dni spokoju przed posadzeniem nowych, i do tej pory nic nie lata.
Pasjonista Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 @Gucio tak jak mówisz , wkurwiają do tego stopnia ,że jak otworze boxa to widze szarańcze i ostatnio nawet pomagał mi odkurzacz @Miś a ja sie zakręciłem i reką trąciłem siatke z dziury i w ten sposób zaprosiłem ziemiórki do boxa
Macky Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 żółte lepy / pułapki, ja tak żyje z nimi już 1,5 roku Wytnij wszystko u dołu co nie ma szans na plon (popcorny, małe łodygi itp.), zwiększy to przepływ powietrza u dołu i rośliny skierują auksyny w główne topy.
Pasjonista Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dzień uprawy 49 Dzien kwitnienia 44 I muchy i maczniak i jakos leci, dwa , trzy tygodnie i scinka. Dostaly boostery od Hesi i Aptusa , glodne sie robia. Najtwardsze topy ma Sugar black Rose - kamienie.
mariola Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 O 16.06.2018 o 04:46, Vito napisał: żółte lepy / pułapki, ja tak żyje z nimi już 1,5 roku Wytnij wszystko u dołu co nie ma szans na plon (popcorny, małe łodygi itp.), zwiększy to przepływ powietrza u dołu i rośliny skierują auksyny w główne topy. Don Vito, w ktorym etapie rozwoju rosliny jest najrozsadniej powycinac dolne partie ktore nie maja szansy na plon? Robic to stopniowo jeszcze w trakcie vega, czy za jednym razem w ciagu flo? A moze jeszcze inaczej? 20 godzin temu, Pasjonista napisał: Dzień uprawy 49 Dzien kwitnienia 44 I muchy i maczniak i jakos leci, dwa , trzy tygodnie i scinka. Dostaly boostery od Hesi i Aptusa , glodne sie robia. Najtwardsze topy ma Sugar black Rose - kamienie. 49 dzien zycia roslin i 44 flo? ? To one w 5 dniu zycia zaczely Ci kwitnac? xD Pozdrawiam i trzymam kciuki
Pasjonista Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) @mariola klony tak mają ,że zakwitają bez względu na wielkość :-) Edytowane 22 Czerwca 2018 przez Pasjonista
mariola Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 15 godzin temu, Pasjonista napisał: @mariola klony tak mają ,że zakwitają bez względu na wielkość ? ok dziekuje za info!
Recommended Posts