Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
53 minuty temu, Vito napisał:

Elegancko, niektórzy by się wystraszyli ale to dobry zabieg, rośliny po 3 dniach od łamania powoli się wyprostują ale topy będą niżej. Łam drugą stronę :) 

Wywalaj te cooltuby i wstawiaj zwykłe odbłyśniki.

Z odpadu możesz powycinać topki i coś tam przykurzyć będzie albo cały przeznacz na masło. Przepis masz na forum w dziale kuchnia :) 

Czy w cooltubach problemem jest tylko odbłyśnik>? Jeśli tak to może bym je przerobił wstawiając normalny odbłyśnik?

10 minut temu, Pomidorek napisał:

Wstaw jutro, pojutrze jakiegoś upka jak będziesz miał chwilkę... tak żeby pokazać jak zareagowały ^^ a co będziesz robił z "odpadami"?:d

Będę dodawać regularnie zdjęcia jak sytuacja.
A co do odpadów to jeszcze nie wiem musze dobrze poszukać jak z tym masłem bo jeszcze nigdy nie robiłem.

Opublikowano

Odbłyśnik to raz, jest bardzo mały a więc i bardzo mało wydajny. Dwa to szkło które zmniejsza ilość lumenów... Ja się nie przejmuję temperaturą puki nie przekracza 32 stopni. W Hiszpanii czasami więcej jest w czasie lata a rośliny rosną jak szalone :) 

Opublikowano

ok w takim układzie jutro wstawiam normalne klosze

Czy jest możliwość zmienienia czasu świecenia ?

teraz świece od 9-21 a chciał bym od 21-9 jest to możliwe ?

Opublikowano

jest, będą trochę w szoku ale nic im nie będzie, zrób długą noc, czyli rano wyłącz lub w ogóle nie włączaj i wieczorem odpal. Nie powinny się hermić, kiedyś już zmieniłem tak...

Opublikowano

Dokładnie zrobisz noc 24h ,czyli wyłączysz o 21 i na następny dzień włączysz o 21 . Temperatura w nocy mniejsza co da Ci pare stopni i może bez  cool tuby pójdzie?Rok temu kolega DolinaRolnika miał problem też na dwóch hps 600 jechał i przez tydzień nie świecił i dało rade ? Pozdro

Opublikowano

Dobra wymieniłem lampy przed chwilą temp. na razie jest 30,5 stopnia przy temp. Na zewnątrz 20stopni, zacząłem się martwic, ale teraz tak myślę ze w nocy nie będzie nigdy więcej jak 20stopni wiec powinno być ok, musiałem podwiesić dwie rośliny, bo opadały na dół chyba za ciężkie reszta ok.

04 24-Jun 14.30.jpg

06 24-Jun 14.30.jpg

08 24-Jun 14.30.jpg

10 24-Jun 14.30.jpg

12 24-Jun 14.30.jpg

14 24-Jun 14.30.jpg

16 24-Jun 14.30.jpg

Opublikowano
Teraz, Pomidorek napisał:

a w którym miejscu mierzysz temperaturę?:D powinieneś na wysokości szczytów ;) ładny masz tam ten busz :D

dałem nad lampy czyli zle, ide poprawic i dam znac ile bedzie.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+