passion #1, strong berry, maroc, gold mery, punk devil auto, auto diesel ryder, auto ak47, auto white russian
-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Mlody · Opublikowano
Wczoraj podlałem 500 ml i jest suchutko praktycznie już , czy to czasem nie będzie przesuszenie …. Prawie wróciłem z roboty i patrzyłem , susza delikatnie wilgotne ale do rana będzie suchutko znowu na pewno -
Przez Mlody · Opublikowano
Kurde chuj wi już , czujnik mam koło roślin i trzyma ok. 25 stopni kolo roślin drugi czujnik mam w rogu i pokazuje tez koło 25 stopni . -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień drugi.. Minęła druga doba od wrzucenia pestek i już 11 z 12 się pokazało.. Mam nadzieję że ostatnia również zaszczyci swoją osobą 🤭🤣 Musiałem troszkę uszczelnić wokół donic póki muszę mieć wyższą wilgotność żeby co kilkanaście godzin nie napełniać nawilżacza.. Później to wyrzucę i będzie idealnie.. Temperatura 27-28,5 st. Wilgotność 60-65% Delikatnie zroszone wodą z dodatkiem Root Boostera, jak również Root Booster z wodą w nawilżaczu.. po dwóch tygodniach odstawie dodawanie do nawilżacza. Na tą chwilę za dużo się nie dzieję więc Do zobaczenia niebawem 😉 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Źle nie wyglądają. U mnie początki były podobne. Temu podłożu nie ufam? To jakiś kokosowy mix?? Uprawiałeś w tym już?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts