grucha13 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 3x Vertigo od paradise seeds i auto nl z royalqueenseeds Oswietlenie 100w led full spectrum (2x50w cob) dodatkowo cfl 80w 2700k 24/0 Ziemia CANNA TERA PROFESIONAL donice 9L Nawozy od hesi bloom i booste r Aktualnie pestki kiełkują a tym czasem do next upki Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 mocna gleba, ciekawe jak będą rosły tym bardziej że mieszasz nawozy i glebę od innych producentów Cytuj
grucha13 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Czas wie najlepiej co do nawozów to mam zamiar uzupelniac tylko niedobory prZez podawanie hesi fosfor plus pk1314 mix z hesi blush ktory posiada bufor ph i fajnie współgra z fosfor plus. Jak planty sa lekko glodnawe w zaawansowanym kwitnieniu po zastosowaniu przybieraja na masie w oczach a boostera zostala tylko kapka hehe Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 No i spoko, z fartem do mety Cytuj
Pasjonista Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 I jak wykielkwalo juz. W tydzien to juz w glebie pewnie sa. Co do auto nl to moze sie okazac ze pelnosezonowka . Kolega tak tutaj na forum mial , ze na 4 auto mial 2 pelnosezonowe. Cytuj
grucha13 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Siemanko wykielkowaly sa juz w ziemi. Dzis w boxie zastalem wielkiego wrecz ogromnego szerszenia dokladnie to siedzial w donicy i pilnowal plantow postanowiłem nic nie robic bo ziemia byla wilgotna i mam nadzieje ze jutro z rana już go nie będzie to cykne pare fotek:) Cytuj
Pasjonista Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 To super ze sa juz w ziemi. Powodzenia w starciu z szerszeniem Cytuj
grucha13 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Foto nla i nadjedzonego jak nie wyjedzonego stożka w vertigo slabej jakosci foto i srednio widac ubytki:/ ale moze jakos pyknie Cytuj
Pasjonista Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie wiem czy ta canna pro nie jest za mocno nakoksowana dla siewek. Malenstwa dadza rade, mimo to dalbym lampy z 60 cm od malenstw Cytuj
grucha13 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2018 20st + wszystkie w pelnym sloneczku wyleguja sie na balkonie dopiero na wieczór ich domek bd gotowy do zamieszkania wystawie tez foto skarconej w lepszej jakosci Cytuj
Recommended Posts