Johny Sins Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Witam Tak, jak w temacie- jestem początkujący. Zamówiłem nasiona. Trzy sztuki northern passion 2.0 i OG Kush. W gratisie dostałem AK-47 Auto i jakąś małą fiolkę z napisem Passion Plant. Moglby ktos doradzic jak je chodowac i kiedy sadzic? Zrobilem ze starego kompa growbox mam w srodku wentylatory, oswietlenie 5000lumenow, obliczylem ze potrzeba 4000. Nie wiem co i jal z tymi nasionami, wiem ze trzeba je pozniej przesadzic bo sa dosc duze. Jakie nawozy, jaki czas oswietlenia itp. Z gory dziekuje za odpowiedz, moge dolaczyc zdjecia growboxa
Miś Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Przeglądnij podpięte tematy: https://trawka.org/forum/477-początek-uprawy-kiełkowanie-sadzonki-i-okres-wegetacyjny/
Johny Sins Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 A gdzie pisac z ziomkiem na tematy o marysi zeby pewnego dnia policja nie wjechala na kwadrat xd
Rozowy Slon Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Im mniej osob wie ze cos uprawiasz tym lepiej dla Ciebie!! Wiec nie pisz do ziomeczka bo takie rzyczy trzyma sie dla siebie.
Recommended Posts