Dobry Człowiek Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Ładnie się obsypała no i dobre tępo
Pasjonista Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 O 30.04.2018 o 13:58, Dobry Człowiek napisał: Ładnie się obsypała no i dobre tępo Dzieki , mimo ze organica fajnie sie laski szronia , nawet ta pod ledem ufo i bez drenazu :-) jest bialutka Dzien Uprawy 59 Dzien Flo 35 5 tygodni kwitnienia za nami . Panie dostaja tylko wode ph 6.3 bo zmierzone wysokie ec oraz nie widac brakow. Pani pod Ledem Ufo daje rade caly czas bez drenazu , fajnie sie szroni i nie widze jakis skutkow ubocznych braku dziur w pojemniku. Zadnych poprzypalanych koncowek lisci ani objawow odkladania sie soli czy innych mozliwych utrudnien. Ocencie sami czy sie sprawdza patent bez drenazu ? Pani pod cob cree Piekna sztuka mimo tloku w szafce dolne odrosty pozaslaniane przez liscie i tlok puchna i szronia sie jakby byly centralnie pod swiatlem. Tutaj musze przyznac , ze przy tych ledach nie trzeba jakis lisci wiatrakowych ucinac , by odslaniac dolne partie , bo przenikliwosc swiatla jest naprawde na najwyzszym , wczesniej nie spotykanym przeze mnie poziomie.Jestem mega zadowolony z tej 60 watowej lampeczki i nastepnym razem zrobie zdjecie pnia z centymetrem by pokazac wam jaki jest gruby mimo , ze to sa klony , a wczesniej nawet przy hpsach i klonach lodyga glowna nie byla nigdy taka gruba !!! Pozdro dla komentujacych
Dzik Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 @Pasjonista Ładnie oszronione. Muszę cie zmartwić masz chyba blok przyswajania fosforu. Cytuj Take Good Care of the Roots Wet, compact soil or overwatering can trigger a phosphorus deficiency to appear even when all other factors are perfect. So make sure you water your plants properly every time to help prevent a phosphorus deficiency.
Pasjonista Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 @Dzik mowisz o obydwu czy o tej bez drenażu , fioletowe ogonki lisci sa od poczatku uprawy i ta odmiana ma fioletowe phena. A ta bez drenażu podlewam wtedy gdy jest naprawde sucha do tego stopnia ,ze "tafla gleby" odchodzi od bocznych ścianek pojemnika. Jedynie co zauważyłem w run off tej z dziurami ,ze ph bylo troche powyżej 7. Dlatego zbijam cały czas wode do 6.3 Dzieki za ocene
Dzik Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Tak się właśnie zastanawiałem. Miej to na uwadze.
Pasjonista Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 Ale dobrze ,że zwróciłeś mi na to uwage bo zmobilizuje mnie to do przelania jej troche z ph 6.0 i zobacze jakie ph wyleci. Jeszcze raz dzieki ;-) niech karma wroci do Ciebie w postaci tej pozostawionej na pastwe losu z najwiekszymi topami . Pozdro
Pasjonista Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 @Dzik Pani z szafki z cree i z drenażem przelana wczoraj obficie wodą z ph 6.0 . Run off 6.2 i Ec 1.7( po odjeciu ec wody 0.3). Także następne podlania nawóz plus boosterki Pani z szafki z ufo i bez drenażu dostanie dzisiaj drenaż i 10L wody z PK Ultra i Ph 6.0 Podejrzewam ,że Ph medium powyżej 7.
Pasjonista Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 40 dzień flo U pani z Cree pare bursztynowych trichomow , jednak wiekszosc przezroczysta albo do polowy mleczna
Pasjonista Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Opublikowano 14 Maja 2018 Dzien Uprawy 72 Dzien Flo 48 Panie dwa razy podlane z PK Ultra od Gold Label, nastepne podlanie Ultra MG i boostery Fajnie sie Cukier porobil mimo ze nie dostaja Carbo Load od AN ale cos im poleje na koniec. Pani z szafki z led UFO 90 caly czas bez drenazu , ladnie puchnie i sie cukruje. Ocencie sami Od Pani z szafki z Cob dwa szczyty poszly juz na probe i super . Trichomy mleczne i powoli cos sie zaczyna dziac.Duzo brazowych wlochow
Pasjonista Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Opublikowano 19 Maja 2018 U mnie już kolejne gałązki poszły na próbe i musze powiedzieć , że miałem pare odmian dobrze oszronionych , ale to co Dr. Who ma do zaoferowania to dla mnie jest inna skala ocen. Później wrzuce fotke topka.
Recommended Posts