gigit Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Opublikowano 19 Marca 2018 Ostatnie fotki przed ścinka, przyznać muszę,że pachną zajebiscie świeżo. Ciekaw jestem jak będzie z mocą. Ciężko znaleźć jakiekolwiek konkretne informacje na temat tej odmiany. Do piątku woda z melasa czcinową plus enzym. W niedzielę prawdopodobnie będzie kosa
Soulfood Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Ile czasu potrzebowaly zeby przejsc na kwitnienie, jak dobrze rozumiem od poczatku leciales 12/12 ? Ladne zbite i osniezone kwiaty, czekam na podsumowanie i zycze smacznego !
gigit Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Opublikowano 19 Marca 2018 11 minut temu, Soulfood napisał: Ile czasu potrzebowaly zeby przejsc na kwitnienie, jak dobrze rozumiem od poczatku leciales 12/12 ? Ladne zbite i osniezone kwiaty, czekam na podsumowanie i zycze smacznego ! Początek był 12/1 czyli 12 światło, 5:30 ciemnia, godzina światło i 5:30 ciemnia. Jak się nie mylę to po dwóch tygodniach zaczęła kwitnąć
Soulfood Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Szybciutko, u mnie teraz indici po 4 tygodniu zaczely sie zbierac do kwiatow, a dwie z nich dopiero powoli indukuja .. jakis niefart. ( 12/12 od poczatku) Udanych plonow raz jeszcze !
gigit Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 Bryy wszystkim Kosa była trzy dni temu... ..efekty...
Pasjonista Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Stawiam 250 suchego. Czyli purpurowe obawy z poczatku GL to tylko takie feno .Fajnie popuchly. Gratki
Pasjonista Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Juz suchutkie, teraz curring ? Jakies pierwsze degustacje, jaka roznica w mocy miedzy filetowym pheno i tym nie ? Pozdro
Recommended Posts