Pasjonista Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 @gigit jak tam juz poogarniasz to w miedzy czasie opisz ten swoj system co z czym jak to opracowales bo naprawde zes sie przylozyl do tego i Patent masz . Mozesz nawet go w jakims dziale opisac .. Plagron i te chinczyki i taka powierzchnia a wyglada to naprawde Wzorowo. Skromny jestes Pozdro
Pasjonista Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 weekend w burdelu Ale coraz wiecej rudych wlosow pozdro
lolaszek Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 W dniu 1.03.2018 o 20:00, Pasjonista napisał(a): @gigit jak tam juz poogarniasz to w miedzy czasie opisz ten swoj system co z czym jak to opracowales bo naprawde zes sie przylozyl do tego i Patent masz . Mozesz nawet go w jakims dziale opisac .. Plagron i te chinczyki i taka powierzchnia a wyglada to naprawde Wzorowo. Skromny jestes Pozdro To raczej nie inwencja tworcza a cos podobnego jak system WILMA , sam chcialem kupic sobie taki sprzet ale koszt okolo 500 zl, moze na nastepny grow.No i doniczki do niego maxymalnie 7L ;/ edit i z tego co kiedys czytalem na temat tego co zbiornik musi byc minimum iles tam litrow chyba 30-50 zeby nie latac z woda.
gigit Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 19 godzin temu, lolaszek napisał: To raczej nie inwencja tworcza a cos podobnego jak system WILMA , sam chcialem kupic sobie taki sprzet ale koszt okolo 500 zl, moze na nastepny grow.No i doniczki do niego maxymalnie 7L ;/ edit i z tego co kiedys czytalem na temat tego co zbiornik musi byc minimum iles tam litrow chyba 30-50 zeby nie latac z woda. To nie jest system WILMA. Ten system to typowe Hydro gdzie pożywka krąży w zamkniętym obiegu. Ja używam Autopot System grswutacyjny, doniczki 25l. Jako medium leci kokos z kremzytem proporcje 4do3 jak dobrze pamiętam. Na dno idzie koszyczek napowietrzający. Podłączony do pompy powietrza Zasypany samym kremzytem, dopiero na to idzie mieszanka. Tworzy to coś takiego.. Całość systemu zasilana jest ze zbiornika 90 l w którym znajduje się pożywka. W moim przypadku plagron ab, enzym, green sensation i dodatkowo ze względu na ledy sól Epsom. Żeby sole mineralne nie osiadały na dno i był jakiś ruch w zbiorniku jest kamień napowietrzający który miesza pożywkę. Tyle w temacie mojego systemu.
Pasjonista Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 @gigit System Autopot plus pompa powietrza to oczywiscie wiem bo dales to w opisie . No ale zdjecia dla innych tez sie przydadza. 50 minut temu, gigit napisał: Całość systemu zasilana jest ze zbiornika 90 l w którym znajduje się pożywka. W moim przypadku plagron ab, enzym, green sensation i dodatkowo ze względu na ledy sól Epsom. Żeby sole mineralne nie osiadały na dno i był jakiś ruch w zbiorniku jest kamień napowietrzający który miesza pożywkę. Tyle w temacie mojego systemu. Wlasnie mi o to chodzilo , dzieki !!!! Napewno wielu z tego skorzysta bo lecisz na tym ostro . Oczywiscie jak juz beda coby to bedziesz lecial jak Carolina Reaper
Pasjonista Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Fajne topy!! to kiedy ta kosa. Czyzby nowy project czekal w "poczekalni"
gigit Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Kosa miała być w ten weekend, ale przełożę na następny. Chwila przerwy i prawdopodobnie startuje coś nowego.
Pasjonista Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Trzymaj bedzie wieksza moc. Powinny jeszcze popuchnac. Pozdro
Recommended Posts